Swedish House Mafia

Swedish House Mafia je zřejme zpět ve studiu

Švédské trio Swedish House Mafia je nejspíš zpět ve studiu. Vypadá to tak vzhledem k několika záhadným postům jejich týmu na sociálních sítích.

Za posledních pár dní kolovala na sociálních sítích videa z Instagramu od manažera EDM tria Maxe Holmstranda a uměleckého ředitele Alexandra Wesselyho, která můžete vidět níže. Videa naznačují, že se pracuje na nějakém projektu. Fanoušci spekulují o různých částech videí, včetně hlasů tria, které zní jako nová hudba, a toho, co vypadá jako záhadné natáčení některých uměleckých vizualizací.

Swedish House Mafia je svými tajemným odhalováním dobře známá

Může se to zdát záhadné, ale fanoušci si u tria zvykli na podobná oznámení. V roce 2018 Swedish House Mafia vedla kampaň záhadných veřejných zpráv a náznaků, když se připravovali na neočekávané znovusjednocení na Ultra Music Festivalu. Od té doby používají podobnou taktiku a odpočítávání na svých webových stránkách k ohlašování live shows, jako je jejich dlouho očekávané vystoupení v rodném městě ve stockholmské Tele2 Aréně.

Zda má některé z těchto videí hlubší význam, se můžeme pouze domnívat. I když už roky slibují, že nová hudba je na spadnutí a v roce 2019 dokonce sdíleli fotku ze studia s legendárním producentem Mikem Deanem, už téměř deset let nebyla vydána žádná skladba od SHM. Možná se to brzy změní.

New SHM ID? from r/SwedishHouseMafia

This is the same studio from yesterday… Max Holmstrad posted this to his story. from r/SwedishHouseMafia

Zdroj: djmag.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.