Titanium

Hit Titanium překročil na Spotify miliardu streamů

Dostat se do klubu  “miliardářů” na Spotify není snadný výkon a je to něco, čeho by každý umělec určitě rád dosáhl. Exkluzivní klub je plný největších hitů v hudebním světě, jako je Cold Water od DJ Snake a Justina BieberaAviciiho singl Wake Me Up nebo One Kiss od Calvina Harrise a Dua Lipy.  Nyní se do klubu připojila nová kultovní skladba, kterou má na svědomí David Guetta a Sia a je to všemi známé Titanium.

Skladba Titanium rovněž letos slaví 10. výročí

Nedávné překročení milníku je perfektní způsob, jak oslavit desáté výročí vydání. David Guetta a MORTEN spolu nedávno vydali remix na tuhle legendární skladbu ve svém stylu Future Rave a od té doby to není nic jiného než jen oslavy tohoto ikonického tracku. Guetta se na Twitteru podělil o svou radost a napsal:

Tento track je pravděpodobně ten, na který jsem nejvíce hrdý, protože je dnes nadčasový a textově tak relevantní; ale také proto, že to bylo tak kulturně vlivné, když jsme to dokázali před 10 lety. #Sia Jsem vděčný za tvou důvěru, obrovský talent a loajalitu.”

Na ikonickém tracku se podílel i Afrojack

Guetta také zvlášť poděkoval  Afrojackovi,  který také pomohl stvořit skladbu (a popřel označení ‘David Guetta & Afrojack feat. Sia’, což dříve uvedl v rozhovoru pro Insider v jejich podcastu This Is Success).

Skladba byla nyní přidána do oficiálního playlistu ‘BILLIONS CLUB‘ na Spotify, který v současné době obsahuje 175 skladeb, a můžete si ji poslechnout níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.