Titanium

Podívejte se, jak David Guetta vytvořil future rave edit svého hitu Titanium

Podívejte se, jak DJ a producent David Guetta, mimo jiné oceněn cenou Grammy, vytvořil future rave edit svého globálního hitu „Titanium“, ve kterém je na featu skvělá zpěvačka Sia. Video zveřejnil kanál DJ Mag na YouTube.

Titanium přichází po 10 letech v moderním editu

S použitím standardních pluginů obsažených v Abletonu Live, známého pluginu Serum a dalších, Guetta přetváří známou EDM hymnu na pořádnou klubovou/festivalovou pecku. Nutno podotknout, že Titanium na Spotify nedávno překonalo miliardu streamů. Tímto videem zároveň Guetta navazuje na nedávný How I DJ TutorialPioneer DJ a DJ Mag, ve kterém dorazil do londýnského sídla DJ Magu sdílet řadu DJ tipů a technik včetně ukázky jeho hybridního nastavení, synchronizace tónin, kreativního využití efektů a mnohem více.

Titanium bylo vydáno jako singl v roce 2011, před pátým studiovým albem Davida Guetty ‘Nothing But The Beat‘, a stalo se 5x platinovou, 3x platinovou a 2x platinovým rekordem v Austrálii, USA, resp. Velké Británii.

V loňském roce Guetta dosáhl vrcholu v žebříčku DJ Mag Top 100 DJs a předstihl vítěze roku 2019, Dimitri Vegas & Like Mike. Hlasování do letošního ročníku tohoto populárního žebříčku skončilo už minulý týden a o tom, kdy budou vyhlášeny výsledky, vás samozřejmě budeme informovat.

Na zmiňované video se můžete přes YouTube podívat níže:

Zdroj: djmag.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.