Carnage na Instagramu tvrdě zkritizoval anketu DJ Magu

Diamanté Anthony Blackmon, v hudebním světě lépe známý jako DJ a producent Carnage, dal veřejně najevo svou nespokojenost se současným stavem ankety DJ Mag Top 100 DJs.

Carnage se včera na svých Instastories rozepsal o své nespokojenosti s anketou Top 100 DJs, kterou každoročně pořáda britský magazín DJ Mag. Podle jeho slov to v sobě už letos nemohl udržet a tak sdělil své pocity.

Je nespokojený hlavně s tím, že se v anketě pokaždé nachází jména, která neměla pro hudební průmysl v daném roce téměř nebo vůbec žádný přínos. Raději by na seznamu uvítal talentované DJs a producenty, kteří se tento rok snažili a něco pro hudební svět dělali. Je totiž bohužel pravidlem, že se v tomto žebříčku umísťují DJs podle toho, kolik investují do reklamy spojené právě s hlasováním. Pokud sledujete fanpage DJs na Facebooku, můžete si všimnout reklamy vyzývající k hlasování v anketě DJ Mag Top 100 DJs, v případě zahraničních umělců (např. W&W) dokonce cíleně v českém jazyce. Takovým způsobem získané hlasy pak samozřejmě nemají tu správnou vypovídající hodnotu.

My s tímto názorem naprosto souhlasíme. Stále zde totiž bohužel obsazují vyšší příčky již několik let po sobě stále stejná jména, která již nemají žádný, nebo minimální přínos pro hudební scénu. Rozhodně by nebylo od věci udělat tuto anketu přesně tak, jak Carnage zmiňoval na svém Instagramu. Ten má největší problém zejména s těmi DJs, kteří nikde nevystupovali a nevydávali žádnou hudbu.

Níže se můžete podívat na jeho kompletní vyjádření:

V poslední řadě bychom chtěli vás všechny pobídnout, abyste zvolili svého oblíbence, který měl letos pro vás a pro hudební scénu nějaký přínos a tímto jedním hlasem mu pomohli. Volit svého oblíbence můžete zde. Minulý rok proběhlo vyhlášení v rámci virtuální megashow, tak doufejme, že letos už to bude živě.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.