Swedish House Mafia

Potvrzeno: Swedish House Mafia uzavře UMF!

Do nynějška to byly pouhé spekulace, ale nyní už není nad čím důmat. Trio SHM je zpět a předvede se celému světu v plné síle! Kde, kdy? Čtěte dál!

SWEDISH HOUSE MAFIA = SHM

Snad každý vzhlížel k UMF jako k jedinému eventu, na kterém může švédské trio Swedish House Mafia ohlásit svůj comeback a nyní už můžeme říci – opravdu je tomu tak! Sebastian Ingrosso, Axwell a Steve Angello slaví v neděli na Ultra Music Festivalu návrat a to speciálním uzavřením na hlavní stage. Bude to vůbec poprvé, co se po dlouhých pěti letech objeví spolu na stage a odehrají společný set. Bylo to dlouhé čekání, ale dočkali jsme se!

Je to zkrátka a jednoduše ta zpráva, na který čekal celý svět elektronické hudby. SHM jsou zpět. Podle informací z místních týmů DJ Mag v Německu a zároveň ze zdrojů z vnitřního kruhu Swedish House Mafia, se tito tři králové vrátí v neděli na UMF a zahrají 60 minutový set, který bude symbolický pro uzavření celého Ultra Music Festivalu v Bayfront Park v Miami.

Před 5 lety, se tito tři Švédové rozhodli upustit od jejich společného projektu a začli se více soustředit na své vlastní sólové kariéry. Axwell & Sebastian Ingrosso několikrát pozvedli svůj společný projekt několika hity, Steve Angello ovšem nebyl součástí a zvolil si více undergroundovou cestu.

KDY TO BUDE?

Sledujte livestream a budete mezi prvními, kteří je uvidí! Předpokládá se, že vystoupené SHM bude vysíláno přes Ultra Live v 03:00 ráno. Všem rozhodně doporučujeme zůstat vzhůru, ale pokud to přeci jen nezvládnete, tak si minimálně nechte zapnutý record na celý stream a nebo prostě doufejte, že to někdo co nejdříve vyhodí ven do světa internetu!

CO VÍME?

  • Pověsti, že by jiný umělec nahradil Steva Angella nebyly potvrzeny a očekává se tedy návrat tria v původním složení!
  • Neexistují žádná další známá data nebo eventy, na kterých by se SHM měli objevit v tomto složení. Toto bude naprosto jedinečná příležitost!
  • Je Alesso stále možný náhradník? Ano, samozřejmě je, ale takovou informaci nemůžeme potvrdit.
  • Všichni o tom mluví. Manageři, DJs, producenti, dokonce i hotelové služebnictvo! Pokud se SHM vrátí v původním triu, tak tím získá neuvěřitelnou mediální sílu.
zdroj: DJMAG.DE
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.