Swedish House Mafia

Swedish House Mafia vypustí comeback mix na BBC Radio 1

Swedish House Mafia se chystá vypustit příští týden krátký mix jako část BBC Radio 1’s Dance Weekend. Datum vydání by mělo být mezi 6. – 8. srpnem.

Švédské trio velí našlapanému line-upu

BBC Radio 1 oznámilo kompletní line-up pro letošní Dance Weekend, přičemž některá z největších tanečních jmen od pátku do neděle přispějí krátkými sety. Stanice se bude chlubit přibližně 70 hodinami skvostů taneční hudby a Swedish House Mafia bude vrcholem celého line-up. Svůj set zahrají v pátek večer a snad nám mimo jejich nedávná vydání jako „Lifetime“ a It Get’s Better ukážou i další novinky. Mezi další vystupující patří například  MK, Shermanology, Hannah Wants, Vintage Culture a Nina Kraviz, a to zdaleka není vše.

Je to stoprocentní, Swedish House Mafia je zpět !

S tím, že svou první produkci vypustili před 9 lety bude zajímavé sledovat, co si pro nás tato trojice připravila. Určitě uslyšíme rádiovky jako It Get’s Better, nedávno jmenováno Track of the Week BBC Radio 1, a také jejich kolaboraci Lifetime s vokály od  Ty Dolla Sign a 070 Shake. Při troše štěstí, možná uslyšíme i další IDs, která chystají, před jejich debutovým albem, které má být vydáno koncem letošního roku. Držíme palce jejich exkluzivnímu setu ale také jejich dlouho očekávanému tracku Underneath It All“ .

Kromě ID je jedna věc jistá; určitě si nechcete nechat ujít zbrusu nový set Swedish House Mafie, která přijde příští pátek jako součást BBC Radio 1’s Dance Weekend!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.