AREA21 přistává na zemi s očekávaným debutovým albem

Jako by to bylo včera, kdy Martin Garrix vystoupil na stagi Ultra 2016 a odhalil svůj nejnovější projekt, který se brzy měl stát známým jako AREA21.

Pseudonym ​​AREA21 ve spolupráci s jeho blízkým přítelem a kolegou skladatelem Maejorem odhalil novou stránku Garrixe experimentováním s více hip-hopově zaměřeným zvukem spojeným s popem a EDM. Nyní, o více než pět let později, se tito dva konečně oficiálně spojili, aby světu představili své velmi očekávané album ‘Greatest Hits Vol. 1.’

Mimozemský projekt AREA21 mají na svědomí Martin Garrix a Maejor

Příběh za projektem AREA21 je ten, že dva mimozemšťané (M a M) cestují vesmírem, kde šíří svoji jedinečnou hudbu a nakonec nouzově přistanou na Zemi. Album dokumentuje jejich cestu a zážitky, když procházejí tímto novým světem, který nikdy neviděli.

Od té březnové noci v Miami lidé netrpělivě čekali. Nyní, po devíti měsících, kdy se obejvilo několik úspěšných singlů z alba, je čekání konečně u konce. AREA21 přistála zde na Zemi.

,,Nikdy předtím jsem nevydal tolik písní současně, takže jsem z toho nervózní. Ale tato nervozita je zastíněna vzrušením, adrenalinem a vášní. Tento projekt pro nás znamená hodně hudebně i koncepčně. Při práci na těchto písních jsem zažil některé z nejlepších okamžiků svého života a nemůžeme se dočkat, až se o ně konečně podělím se světem.” – Martin Garrix.

Kromě projektu AREA21 má Martin Garrix na svědomí také své pseudonymy GRX nebo Ytram, který představil na Tomorrowlandu 2017.

Hlavkusův komentář k albu

Nevěděl jsem úplně, co od alba očekávat, od projektu jsem předtím znal jen asi dva tracky. Ve výsledku jsem byl hodně překvapen. AREA21 zde předvedli hodně zajímavou fúzi popu, rapu a EDM.

Jejich idea dvou mimozemšťanů cestujících vesmírem je hudbou vyjádřena dost dobře, mě osobně první napadlo, že se jedná o hudbu z budoucnosti. Pokud byste chtěli vědět, jak by zněli 21 Pilots, kdyby v roce 2030 vydali album produkované Martinem Garrixem, lehce inspirované Galantis, tohle album je přesně pro vás!

Celé album “Greatest Hits Vol.1” si můžete přehrát níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.