Swedish House Mafia

Swedish House Mafia láká na novou produkci. Nebo ne?

Je návrat staré dobré Swedish House Mafia v dohlednu? Trio se vrátilo ke svým starým trikům, kterými odhalili jejich další demo.

Jejich nová skladba “It Gets Better“, která se objevila v polovině měsíce na Shazamu, dostala fanoušky, kteří netrpělivě vyhlíželi novou hudbu tria, do kolen. Nicméně to  vypadá, že se chystá něco dalšího.

Track “Underneath It All” se dostal do setů tria již od jejich první show v roce 2019 ve švédském Stockholmu. Oficialní “pracovní název” by se však mohl brzy změnit na oficiální poté, co skupina zveřejnila záhadnou fotografii s titulkem “Underneath It All” na své facebookové stránce v typickém stylu Swedish House Mafia.

Underneath It All

Posted by Swedish House Mafia on Monday, August 12, 2019

Fanoušci jsou v poslední době poněkud rozzlobeni nedostatkem nové produkce Swedish House Mafia a navzdory spolupráci s A$AP Rocky, stále touží po dalších novinkách. Začátkem minulého měsíce se Steve Angello dohadoval s fanouškem na Instagramu, který si stežoval že trio své fanoušky nezásobuje dostatečně. Steve však vysvětlil frustrovanému uživateli, že SHM momentálně vyznává mentalitu “kvalita nad kvantitou”. A nyní se zdá, že uživateli by mohlo být přeci jen vyhověno.

Co myslíte? Potvrdila Swedish House Mafia vydání svého dalšího tracku, nebo nás zase jen napínají? Napiště nám do komentářů

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.