Swedish House Mafia odhaluje plány pro nové album a label

Vzhledem k tomu, že se v těchto dnech koná velkolepý návrat Swedish House Mafia, magazín Billboard právě vydal svůj nový cover, který zobrazuje již zmíněné trio.

Na coveru jsou tři a slova „New Label, New Manager, New Music“. Nejen to, ale uvnitř nového vydání Billboardu je celý celovečerní článek o skupině s názvem „Swedish House Mafia Returns: In Stockholm with the Dance Music Legends“.

Článek popisuje vše důležité ze zákulisí švédského tria

Tento článek vrhá nové světlo na to, co se dělo v zákulisí posledních několik let, když svět očekával takzvané „znovushledání“. Původní plán spočíval v úplném znovusjednocení švédského tria po 20. výročí Ultra Music Festivalu, ale podle Swedish House Mafia „problémy ze zákulisí v té show podtrhly, jak velkou změnu by si skutečné znovusjednocení vyžádalo.“ Pokusy o novou hudbu v dalších několika letech byly, ale kvůli konfliktům nebylo nic vydáno.

“Bylo to jako: Co to sakra děláme? Jak se vrátíme? Dáme jim jen další [verzi] toho, co jsme dělali dříve? ‘ “Měl jsem chuť se na to vykašlat; je depresivní se vrátit zpět. Je nechutné se vrátit.“-  Sebastian Ingrosso

Skupina, která právě vydala nový singl také uvedla, že nová hudba je předzvěstí k případnému vydání alba později v tomto roce, které by mělo nést název „Paradise Again “.

“Nesnažím se uspokojit digitální trh,” říká Steve Angello . “Mojí velkou hrou je to, že děláme album, které se nám líbí, a vydáme ho. Nechystám se jít do studia a zavolat klukům a říkat: Hele, už nás nějak moc nehrajou. Tohle prostě neřešíme.“

Je konečně hvězdná Swedish House Mafia zpět ?

Billboard se také podrobně věnuje uspořádání reunion show, což je myšlenka, která začala v roce 2016. Skupina uvádí, že se mělo jednat pouze o jednu show. Je jasné, že domněnky lidí, že plány tria zhatila pandemie Covid-19, byly pravdivé. Ale zdá se, že jsou zpět lepší než kdy jindy a jsou připraveni sdílet svou novou verzi sebe sama s okolním světem.

Přečtěte si celý článek Billboardu zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.