Spotify chystá Super Premium

Spotify chystá Super Premium předplatné, bude stát za to?

Nedávno do světa unikly podrobnosti o připravované vyšší úrovni předplatného Spotify nazvané Super Premium, jaké funkce bude obsahovat?

Kvalitnější zvuk či využití umělé inteligence

Podle podrobností zveřejněných na Redditu bude dlouho očekávaná verze předplatného obsahovat řadu nových exkluzivních funkcí, včetně 24-bitového FLAC formátu, 30 hodin poslechu audioknih, možnosti vytvářet playlisty pomocí umělé inteligence, které dokáží uspořádat si knihovnu podle nálady, žánru a aktivity a možnosti přizpůsobit pořadí seznamů skladeb podle bpm a “danceability“.

Playlisty dle tóniny či bpm

Budete také moci nastavit cue pointy, ve kterých má Spotify skladbu zapínat a vypínat. Budete mít k dispozici “smart order“, podle kterého můžete uspořádat své seznamy skladeb a automaticky vytvořit nejvhodnější pořadí skladeb na základě tóniny a tempa.

A jaká bude jeho cena?

Podle příspěvku na Redditu, který si můžete celý přečíst zde, bude Spotify Super Premium stát 19,99 $/měsíc a bude nabízet možnosti také pro rodiny a dua, podobně jako stávající úroveň Premium.

O tom, že Spotify spustí nové předplatné, se mluví už dlouho, ale zvěsti o tom, že se odkládá na neurčito, vedly některé k domněnce, že se nikdy neobjeví. Spotify přidává funkce, jako jsou cue pointy a filtrování podle “danceability”, v návaznosti na spuštění Spotify DJ – hlasové funkce a výběru skladeb ve stylu rádia poháněné umělou inteligencí, která byla spuštěna letos v květnu. Datum vydání Spotify Super Premium nebylo ještě potvrzeno. Co si o tom myslíte vy? Bude tato úroveň předplatného využívána?

Zdroj: djmag.com
MARTEX

Marketing student / starting producer / DJ / explorer / redactor & moderator

– Currently living in Slovenia

– Life is too short to take it too serious

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.