Anyma vydává své očekávané album Genesys

Anyma vydává velmi očekávané album Genesys, které obsahuje i kolaborace se jmény, jako jsou například Grimes, Chris Avantgarde, nebo CamelPhat.

Anyma, jedna polovina elektronického dua Tale Of Us a zakladatel Afterlife Records, vydal své nejnovější debutové album Genesys. Matteo Milleri, nápaditý tvůrce, bezchybně předvedl svůj dynamický zvuk napříč celým LP, které obsahuje 6 nových a 8 dříve vydaných skladeb.

Anyma má na albu Genesys řadu zajímavých kolaborací

Netrpělivě očekávané album následuje po dříve vydaném collabu s kanadskou zpěvačkou a producentkou Grimes, ‘Welcome To The Opera‘, kolaboraci ‘Syren‘ s Rebukem či například oblíbenou spolupráci s Chris Avantgarde, ‘Eternity‘. Vizuály k albu se zabývají řadou témat s roboty, jako je technologie, příroda, lidskost a soužití. Díky tomu se divákům i posluchačům dostane skutečně futuristického zážitku. Anyma na tomto albu spolupracoval také s dalšími jmény, jako jsou například Sevdaliza, CamelPhat, Cassian a další.

Vizualizace s AI vytváří nezapomenutelnou atmosféru

Na letošním Tomorrowlandu spojili Anyma a Grimes své síly a předvedly strhující interpretaci skladby ‘Welcome To The Opera‘. Divákům se naskytl fascinující pohled na vznášející se Grimes, která vypadala, jako by byla vznášena charakteristickým humanoidním robotem Anymy, který je ikonickým prvkem jeho vystoupení. Anyma navíc využil hlas generovaný umělou inteligencí, aby odhalil podrobnosti o svém nadcházejícím albu a jeho seznamu skladeb, čímž vytvořil jedinečný moment během setu.

Genesys skvěle osvětluje Anymovu cestu a svým geniálním a originálním zpracováním pozvedá jak jeho kariéru, tak i úroveň vizualizací. Dne 25. července Anyma oznámil vydání tohoto očekávaného alba, z něhož mnohé skladby Matteo již několikrát představil publiku během svých nedávných turné. A přestože album neobsahuje kolaboraci s RÜFÜS DU SOL, Anyma to na svém Instagramu okomentoval slovy “next up”, takže na tento kousek se můžeme snad již brzy také těšit. Níže si můžete přehrát celé, zas nás velice povedené, album Genesys.

Zdroj: weraveyou.com
MARTEX

Marketing student / starting producer / DJ / explorer / redactor & moderator

– Currently living in Slovenia

– Life is too short to take it too serious

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.