David Guetta

David Guetta ruší všechny nadcházející shows

Ve světě elektronické taneční hudby má jen málo umělců tak výrazný vliv jako David Guetta. Guetta je známý svými vystoupeními a nesmrtelnými hity, které se umisťují na předních příčkách hitparád, a už léta patří ke stálicím světové hudební scény. Nedávné zdravotní potíže ho však donutily zrušit jeho nadcházející vystoupení.

Nezapomenutelné letní shows

Letní sezóna Davida Guetty v roce 2023 nebyla jiná, než velkolepá. Dvě shows každý týden v legendárních klubech Ushuaïa a Hï Ibiza ohromovaly publikum nakažlivými beaty a neuvěřitelnou energií. Stejně působivé bylo i jeho letní turné, které přilákalo obrovské davy až 50 000 lidí na některé z největších světových festivalů, včetně Lollapalooza, Sziget, Main Square, Untold, Creamfields a Sou MannusBrazílii. Byla to sezóna plná nezapomenutelných okamžiků a euforické hudby.

Náhlá změna plánu

Oznámení klubu Ushuaïa a samotného Guetty však byla pro fanoušky i hudební průmysl šokem. Kvůli viróze, kterou se nakazil minulý týden, doporučil umělci jeho lékař odpočinek minimálně na následující dva týdny. Toto lékařské doporučení ho donutilo zrušit všechna nadcházející vystoupení, včetně zbytku sezóny na Ibize.

V reakci na tuto nešťastnou situaci se David Guetta podělil o své myšlenky: “Mám za sebou úžasné léto, kdy jsem hrál na Ibize a po celém světě, a je mi moc líto, že nemám jinou možnost než předčasně ukončit svá vystoupení.” Z jeho lítosti nad tím, že musel zrušit koncerty, je patrná jeho oddanost fanouškům a snaha o vynikající vystoupení.

Navzdory tomu zůstává francouzský hitmaker optimistický ohledně toho, co ho čeká. Naznačil vzrušující plány na sezónu 2024 na Ibize a ukázal, že jeho vášeň pro hudbu a živá vystoupení hoří jasněji než kdy jindy. I když byla letošní sezóna zkrácena, fanoušci se nepochybně mohou těšit na velkolepý návrat tohoto ikonického DJe.

Zdraví na prvním místě

Guettovy zdravotní potíže připomínají, jak důležité je o sebe pečovat i v rychlém světě hudby a zábavy. Neustálé nároky spojené s koncertováním a vystupováním se na umělcích mohou podepsat, a proto je pro ně zásadní upřednostnit svou pohodu. Zvláště po tragické smrti Aviciiho se na zdraví apeluje více, než kdy dříve. My z OneZoo posíláme Davidovi mnoho sil a přejeme mu brzké uzdravení.

Zdroj: weraveyou.com

 

MARTEX

Marketing student / starting producer / DJ / explorer / redactor & moderator

– Currently living in Slovenia

– Life is too short to take it too serious

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.