Hardwell On Air is back

Hardwell oživil legendární radioshow Hardwell On Air

Hardwell oznámil velkolepý návrat jeho radioshow s názvem Hardwell On Air, která se vrací po dvou a půl leté pauze.

Legendární radioshow je zpět

Ikona elektronické taneční hudby Hardwell v pátek 3. 11. 2023 po dvou a půl letech odvysílal další epizodu své radioshow s názvem HOA#501 a po delší pauze tedy rozproudil rozhlasové vlny svým charakteristickým zvukem a nepřekonatelnou energií.

Po deset let byl pořad “Hardwell On Air” základním kamenem elektronické taneční hudby, který si získal oddané fanoušky, propagoval novou hudbu a upozorňoval na nové talenty. Rozhodnutí vzkřísit svou radioshow přichází na základě obrovského očekávání a rostoucího zájmu posluchačů, kteří se nemohou dočkat Hardwellova návratu na rádiové vlny.

Rozhodl se navázat tam, kde skončil, a první pořad nesl označení HOA#501, čímž navázal na slavný odkaz pořadu, který vznikl v průběhu let. Radioshow se bude vysílat každý první pátek v měsíci a poskytne fanouškům příležitost netrpělivě očekávat a vychutnávat Hardwellovy nejžhavější hudební novinky.

Oznámení na ADE

Oživení projektu “Hardwell On Air” bylo oficiálně oznámeno během prestižního tanečního festivalu Amsterdam Dance Event (ADE). Na akci také zazněl exkluzivní DJ set samotného Hardwella, po kterém následoval rozhovor se samotným umělcem o jeho záměrech, ale také o vývoji pořadu ‘Hardwell On Air‘ a tedy i o tom, co mohou fanoušci očekávat v nadcházejících dílech.

“Jsem neuvěřitelně nadšený, že mohu ‘Hardwell On Air’ znovu uvést na rozhlasové vlny,” vyjadřuje se Hardwell. “Pořad byl vždy fantastickým způsobem, jak se spojit se svými fanoušky a sdílet hudbu, pro kterou jsem zapálený. Trvalo nějakou dobu, než jsme toto obnovení zařídili, ale už se nemohu dočkat, až začneme tuto novou kapitolu HOA.”

Oficiální epizoda HOA#501 byla nahrána na Hardwellův kanál YouTube spolu se všemi předchozími epizodami a vy si ji zde nyní můžete přehrát

Zdroj: weraveyou.com
MARTEX

Marketing student / starting producer / DJ / explorer / redactor & moderator

– Currently living in Slovenia

– Life is too short to take it too serious

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.