Spotify

Spotify představuje novou funkci pro skupinový poslech

Švédská hudební společnost Spotify nedávno představila zcela novou funkci, která umožní uživatelům společně poslouchat a přepínat hudbu v rámci jedné skupiny. Tato funkce tak umožní mnoha lidem užít si hudbu se svými přáteli, aniž by museli opustit svůj domov.

Nedávno jsme Vás informovali o podpoře, kterou se společnost Spotify pokoušela podpořit umělce formou zpeněžení prostřednictvím jejich fanoušků. Nyní však udělala krok, který jistě vykouzlí úsměv na tváři i samotným posluchačům!

Spotify tvrdí, že hudba spojuje, a proto přišli s funkcí zvanou společný poslech, přičemž umožní vícero uživatelům podílet se se svou oblíbenou muzikou “živě”. V této skupinové relaci můžete jakkoliv vybírat, přeskakovat a přepínat hudbu, tak samo i ostatní připojení uživatelé. Důležité je však zmínit, že pro využití musíte mít zaplacené Premium.

Jak to tedy funguje?

V aplikaci si jednoduše u právě přehrávané skladby rozkliknete malou ikonku s obrazovkou reproduktoru a monitoru. Následně kliknete na “Připojit zařízení.” V otevřeném okně zakliknete nabídku “Zahájit skupinovou relaci.” Dále je důležité nechat své posluchače načíst váš zobrazený čárový kód, bez toho nebude možné hudbu sdílet. Případně můžete svůj čárový kód osobně načíst někomu jinému.

V případě že se rozhodnete opustit tuto relaci a poslouchat muziku čistě podle sebe stačí v nabídce zakliknout “Opustit relaci/ukončit relaci.”

Nemůžete tuto funkci najít? Je dostupná pouze pro nejnovější verzi Spotify, proto je důležité si aplikaci aktualizovat. Příjemný poslech všem!

Zdroj: youredm.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.