Swedish House Mafia

Swedish House Mafia v pátek zřejmě vydá nový singl

Konečně se snad po nekonečném čekání dočkáme nového singlu Swedish House Mafia, který má vyjít již tento pátek. Na novém singlu se mají rovněž podílet zpěvák, rapper a producent Ty Dolla $ign a zpěvačka 070 Shake. Tyto informace vyplývají mimo jiného z webových stránek The Tonight Show Jimmyho Fallona, na kterých je všech pět umělců uvedeno jako vystupující na den 19. 7. 2021.

Swedish House Mafia

Vedle toho, se v posledních dnech opět začaly po světě objevovat plakáty se třemi kruhy, které jsou typické pro marketingové aktivity Swedish House Mafia. Streamovací platforma Spotify na newyorském náměstí Times Square spustila reklamu rovněž s typickými třemi kruhy a s datem 15. 7. 2021. Což tedy indikuje, že nový singl výjde již tento pátek.

Swedish House Mafia

Singl zatím nemá oficiální název, ale již v březnu se objevily informace, že u ASCAP(American Society of Composers, Authors and Publishers) byla zaregistrována skladba s názvem „Not Yesterday“. V seznamu autorů skladby „Not Yesterday“ je uvedena hip hopová umělkyně Danielle Balbuena, známější pod jménem 070 Shake. Také stojí za zmínku, že manažer Swedish House Mafia, Sal Slaiby, jako manažer reprezentuje také Ty Dolla $ign.

Pro Švédy je to rozhodně nový směr a my se nemůžeme dočkat, kam až je zavede. Jedna věc je jistá – jsme rádi, že se vrátili s novou hudbou. O dalších novinkách spojených s velkolepým návratem tria vás samozřejmě budeme informovat.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.