Top 100 DJs

Vyhlášení vítěze žebříčku DJ Mag Top 100 DJs proběhne v rámci virtuální megashow

Také letos odstartovala anketa Top 100 DJs, která nám již zanedlouho prozradí nejlepšího DJe za celý rok 2020! Kdo převezme královskou korunu a žezlo tentokrát? Bude to zrovna Váš favorit?

Každoročně žebříček DJ Mag Top 100 DJs na základě ankety oslavuje nejlepší talenty z celého elektronického hudebního průmyslu. Anketa je založena na hlasech fanoušků, kteří v ní hlasují pro svého top umělce. Za dobu své existence Top 100 DJs korunovala už spoustu velmi známých umělců z celého světa, včetně Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Above & Beyond a mnoho dalších!

Od okamžiku, kdy v letošním roce odstartovalo hlasování, jsou už jisté spekulace, kdo by mohl titul za nejlepšího umělce dostat. Ale ani tak není do poslední chvíle jasné, kdo vlastně vítězem bude! Aby se fanoušci mohli dozvědět, zda vyhrál jejich favorit či ne, uspořádá Amsterdam Music Festival dne 7. listopadu 2020  vysílání na své platformě AMF.TV, kde bude možné vyhlášení vítěze sledovat.

Kdyby kvůli pandemii COVID-19 nebyly zrušeny všechny velké akce, vyhlášení vítězů by se konalo (jako už tradičně) v Johan Cruijff ArenA s více než 40 000 fanoušky! Každoročně pak korunovaný vítěz, tedy DJ no. 1 zahraje přede všemi svůj slavnostní set.  A ani letos fanoušci o tohle nebudou ochuzeni, protože vysílání od AMF.TV bude obsahovat i tuhle velmi oblíbenou část! Společně se setem výherce celého Top 100 DJs si budou moci poslechnout i plno dalších exkluzivních umělců. K tomu všemu přibyde ještě světová premiéra Two Is One.

My doporučujeme, abyste si to určitě nenechali ujít, protože tenhle live stream se stane jedním z nejlepších live streamů roku 2020! Pokud chcete zůstat v obraze a vědět jako první nejnovější aktualizace, zaregistrujte se zde. A pokud se chcete dále dozvídat o žhavých novinkách ze světa hudby, nezapomeňte nás nadále sledovat. Do komentářů nám napište, kdo je zrovna Váš favorit, kterého byste rádi viděli na samotném vrcholu Top 100 DJs!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.