Britští DJs nyní mohou žádat o dotace až do výše 10.000 liber

Britští DJs mohou v době stále přetrvávající pandemie požádat britskou uměleckou radu Arts Council England o dotace až 10.000 liber.

Přihlášky jsou nyní otevřené a dotace jsou k dispozici také umělcům/tvůrcům, uměleckým a kulturním učitelům, odborníkům v komunitě / specialistům na angažmá, pohybovým režisérům, kulturním konzervátorům a tvůrcům.

Dotace, které byly zpřístupněny na pomoc během pandemie COVID-19, se pohybují od 2.000 do 10.000 liber a podle webových stránek Arts Council žadatelům „stačí pouze jednoletá zkušenost mimo vzdělávací prostředí“. Stejně jako tahle podpora, byla nedávno udělena podpora i v Nizozemí, a to pro celý kulturní sektor ve výši 482 mil. EUR.

Arts Council England rozdělí celkem 18 milionů liber

Celkem bude v příštích 12 měsících rozděleno 18 milionů liber, přičemž se tak bude dít ve čtyřech kolech od října 2020 do října 2021. To znamená, že i když bude vaše žádost zamítnuta, můžete znovu podat žádost na další kolo. Granty navazují na kluby, jako jsou Village Underground, Corsica Studios, GorillaMint Warehouse a také Reprezent Radio, které obdržely dotace jako součást Fondu na obnovu kultury.

Zdroj: mixmag.net

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.