Martin Garrix a John Martin vydávají kolaboraci ‘Higher Ground’

Legendární DJ a producent Martin Garrix konečně vypustil svou dlouho očekávanou kolaboraci s Johnem Martinem pod názvem ‘Higher Ground‘.

Faktem je, že nemohla být pro tento release lepší příležitost, než narozeniny holandské superstar. Track vychází pod Martinovým labelem STMPD v den jeho 24. narozenin. Tento banger ve stylu Progressive House vychází rovnou s videoklipem, který promítá nejrůznější momenty fanoušků Martina. Den vydání Martin Garrix prozradil již více než před měsícem, o čemž jsme vás dříve také informovali.

Ikona Progressive House

Když Martin Garrix vstoupí na trávník Progressive House, všichni v podstatě víme, že dosáhne na vrchní příčky většiny žebříčků, zejména s hlasovým doprovodem Johna Martina. Tito dva spolupracovali již dříve na písničce ‘Now That I’ve Found You‘, která vyšla v roce 2016. Track ‘Higher Ground‘ si všichni oblíbili už když ho Martin Garrix zahrál poprvé během jedné z jeho studio sessions, nebo v jeho live setech na střeše nebo na holandských řekách.

John Martin dodal této kolaboraci pořádnou dávku optimismu

Obdařený optimistickým a hlubokým hlasem Johna Martina, je Higher Ground plný povznášejících a emocionálních melodií, díky nimž si můžeme vzpomenout na všechny šťastné dny a okamžiky radosti a nechat se inspirovat, abychom znovu našli cestu zpět. Nezapomeňte si pustit jeho originální skladbu níže a udělejte si den optimističtější.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.