Martin Garrix

Martin Garrix prozradil datum vydání své nové pecky Higher Ground

Během Q&A na svém Instagramu Martin Garrix oznámil svým fanoušků, že jeho nový singl s Johnem Martinem bude mít premiéru už v dubnu, a měl být ozdobou večera také na festivalu Tomorrowland. Kromě toho bylo na twitteru MARTIN GARRIX HUB, který vedou jeho fanoušci, zveřejněné i přesné datum vydání jeho nové pecky! Twitter MARTIN GARRIX HUB je plný nejnovějších věcí z života tohoto velmi úspěšného umělce. Pokud i vy máte rádi jeho hudbu, nezapomeňte dát follow.

Martin Garrix vydá „Higher Ground“ na své narozeniny

Bohužel kvůli vypuknutí pandemie COVID-19, následným striktním opatřením a zrušením všech akcí byl tudíž i Garrix donucen odložit své turné. Tak jako všichni ostatní tráví svůj čas v bezpečí domova se svojí rodinou v Nizozemsku. Premiéra “Higher Ground” na Tomorrowlandu tedy padá!

Stejně tak jako ostatní umělci, ani Garrix nezahálel a uspořádal live-stream ze svého domova, kde všem posluchačům dal ochutnat kousek ze svého singlu. Píseň obsahuje vokály od Johna Martina, a i z krátkého klipu můžeme říct, že Garrix nezklamal. Opět se můžeme těšit na známou Garrixovu klasiku. A aby tato píseň byla ještě více mimořádná, Martin Garrix se rozhodl, že ji vydá 14.května, což je den jeho 24. narozenin.

Dále také naznačil, že jeho remix songu „Someone You Loved“ od Lewise Capaldiho, zveřejněn nebude, ale stane se součástí jeho budoucích setů.

Před vydáním Garrixovy nové pecky na jeho narozeniny, si prozatím můžete poslechnout alespoň kousek ochutnávky přímo zde.

Nezapomeňte nás nadále sledovat, protože jedině my pro vás máme ty nejžhavější novinky ze světa hudby!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.