Diplo oznámil konec svého působení v Major Lazer

Major Lazer byl projekt, který působil víc než 10 let na hudební scéně a plnil jednu akci za druhou. Součástí toho bylo i spousta populárních tracků, příkladem ‘Lean On’ nebo ‘Light It Up’. V posledním rozhovoru pro Complex jeden ze členů projektu, Diplo, oznámil, že příští rok budou vydávat poslední album.

Thomas Wesley Pentz Jr, známý jako Diplo, je americký DJ a producent, který patří také pod projekty jako Silk City a LSD. Přičemž i za ně se mu poměrně dobře daří. Například jako Silk City, do kterého mimo jiné spadá i Mark Ronson, spolupracoval s Duou Lipou, Goldlink nebo Desiigner. LSD je známé trio, ve kterém působí Sia, Labyrinth a také již zmíněný Diplo.

“Hudba je v dnešní době tak rychle vyvíjena, je to jako kdybychom byli pokaždé v hip-hop cyklu, kariéry dnes trvají dva tři roky,” vyjádřil se Diplo.

Major Lazer mají kolem sebe dostatek energie na to, aby dokázali být stále relevantní, to je podstata všech skvělých DJs.  Zda-li budou Major Lazer i nadále působit, ať už s Diplem nebo bez něj, se nejspíš dozvíme až po vydání jejich posledního alba.

Připomeň si jejich největší hitovku níže.

Zdroj: youredm.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.