A-Trak a Armand Van Helden vzkřísili projekt Duck Sauce

Rok 2020 pěkně z ostra lineupem na nadcházející Coachella Festival. Letošní seznam je plný úžasných jmen jako jsou Thom Yorke, Flume, Madeon a další. A mezi nimi je také Duck Sauce.

Návrat legendárního projektu Duck Sauce mají na svédomí A-Trak a Armand van Helden. První jmenovaný, mimo jiné zakladatel labelu Fool’s Gold Records, dával návrat projektu na svých sociálních sítích najevo pár dní před tím, než se duo objevilo na lineupu festivalu Coachella.


Spoluzakladatel projektu rovněž zmiňoval, že se chystá nová hudba, stejně tak jako živá vystoupení pro rok 2020. Duo se poprvé spojilo v roce 2009 a okamžitě se se svými hity jako jsou ‘aNYway‘ nebo nezapomenutelnou ,,Barbra Streisand” stalo miláčky většiny lidí po celém světě. V roce 2014 vydali své první a zatím také poslední album ‘The Quack‘.

Projekt původně vznikl, aby vzdal hold disco éře, která je stále populární také u současného publika – a napoprvé to zvládli perfektně. Teď to tedy vypadá, že Duck Sauce jsou zpět a už teď je jasné, že se vrátí zpět tam, kde v roce 2014 skončili. Minulý týden totiž vyšel jejich nový track nazvaný ‘Smiley Face‘, který plynule navazuje na jejich předchozí discem našlapanou tvorbu. Nový track si poslechněte níže a dejte nám vědět, jak se vám líbí!

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.