Hardwell vystoupil na Revealed Night v Bootshausu

 

Pamatuje si ten víkend po ADE, jak všichni spekulovali o tom, jestli záhadný Mr. X je nebo není Hardwell? A na to jak jsme pak byli zklamaní, když Hardwell popřel všechny spekulace o svém návratu?

Minulý víkend však Hardwell vystoupil zcela oficiálně na Revealed NightBootshausuKolíně nad Rýnem. I když to tam vlastně úplně sám neroztočil svým nadupaným setem, fanoušci byli přesto potěšeni jeho přítomností, když si našel chvilku na oslavu téměř už 10. výročí svého nahrávacího studia Revealed Recording.

V průběhu celého večera Hardwell postupně sdílel pódium s “domácími” DJs, mezi které patřili i Maddix, DANNIC a KAAZE. Mezi další, kteří to na stagi pěkně rozbalili, patřili DubVision, Dr Phunk, SICK INDIVIDUALS, Thomas Gold, Kill the Buzz, Suyano a Tom & Jame. Ale to není všechno. Hardwell si to také pořádně užil s fanoušky na tanečním parketu.

Jeho přítomnost na stagi jen podpořila spekulace o tom, že Hardwell, který si v současné době dopřává pauzy na neurčito od všech vystoupení, uskuteční svůj oficiální comeback na Ultra 2020. Minulý měsíc pořadatelé Ultra oznámili, že Revealed Recordings oslaví své 10. výročí na UMF Radio stagi.  I přes to, že Hardwell ještě není zařazen do sestavy, si myslíme, že by bylo nemožné, aby si nechal ujít oslavu 10. výročí svého vlastního labelu.

Podívejte se na další úryvek z večera v Bootshausu, kde Hardwell společně s KAAZE pořádně rozdmýchává dav.

Zdroj: edmtunes.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.