OZRS taneční novinky

Žhavé news z domácí CZ/SK produkce

Chceš slyšet ty nejlepší taneční pecky a mít přehled o novinkách domácí produkce ? Pak jsi na správném místě ! Právě ti přinášíme čerstvé vydání naší pravidelné rubriky česko-slovenská TOP produkce. Každý týden pro tebe exkluzivně připravujeme tu nejlepší tvorbu nejen z kuchyně českých a slovenských producentů, ale dané tracky vždy odvysíláme ŽIVĚ v našem #OZRS live-streamu na HouseGen Rádiu. Tento týden jsme se podívali na níže uvedené novinky dvou skvělých producentů.

 

Dj Snake & Selena Gomez – Selfish Love (Wotty bootleg)

Do našeho vysílání se tentokrát dostal Wotty, který je polovinou projektu WHKRS. Zatímco kluci se společně soustředí na tvrdší styly elektronické hudby, tak Wotty se zaměřil na skvělý housový bootleg a vyřádil se na tracku Selfish Love od DJ Snake & Seleny Gomez. Na Wottyho SoundCloudovém profilu má tento bootleg už přes 3 tisíce poslechů! Je to skvělá věc, přikládáme odkaz na YouTube, kde si track můžete pustit na vlastní uši.

Micra – Milte’s Guitar (Chris Sadler Remix)

Opakování je matka moudrosti a tudíž se do vysílání znovu dostal i legendární Chris Sadler. Ten nám tentokrát poslal svůj remix na track od Micry, nazvaný Milte’s Guitar. Je to skvělá housová záležitost, ze které jsme naprosto nadšení. Nutno také říct, že tohle je naprosto exkluzivní materiál, který oficiálně vychází až 4.6.2021 na Climax Digital Records, proto si jej prozatím můžete pustit pouze exkluzivně v záznamu OneZoo Radio Show na YT kanále Jake Haley .

Producenti, chcete slyšet svůj track v živém vysílání OZRS ? Neváhejte nám jej zaslat na náš email – demo@onezoomusic.com . Pokud nám padne do ucha, rádi vám ho zahrajeme a odprezentujeme na vlnách HouseGen Radia .

Nezapomeňte ladit nás každý čtvrtek od 19. hod na HouseGen Rádiu nebo na YT kanále Jake Haley, aby vám neunikly ty nejlepší pecky z EDM muziky, nebo mrkněte na nejnovější články na našem webu. At vás hudba provází!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.