producers cover image

Novinky z domácí CZ/SK produkce

Pro ty z vás, kteří si mysleli, že vás už ničím novým nepřekvapíme, máme horké novinky! Nakopli jsme zbrusu novou rubriku česko-slovenská TOP produkce. Každý týden pro vás exkluzivně připravíme tu nejlepší tvorbu nejen z kuchyně českých a  slovenských producentů a dané tracky vždy odvysíláme ŽIVĚ v našem #OZRS live-streamu na HouseGen Rádiu. Tento týden jsme se podívali na níže uvedené novinky dvou skvělých producentů.

 

Richard Reynolds – State to State

Tohoto DJ a producenta nemusíme vůbec představovat. Je to silná ikona české scény, která je známá nekompromisní kvalitou a o tu přeci jde! Richard Reynolds se nebojí do toho opřít a vytvořil pořádnou temnotu techno žánru. Myslím si, že už jen grafický cover art tracku mluví za vše.

Track si můžete pustit na jeho Youtube a dokonce stáhnout zdarma do svých telefonů. No neber to ! A nyní mrkneme společně na další žhavou pecku a to z dílny Davida Nováčka.

David Novacek & Yvvan Back – Mali

O Davidovi bych se nebál tvrdit, že je jedním z nejlepších a nejúspěšnějších producentů české house music scény. Tento energický klučina vydává jednu pecku za druhou a to na předních světových labelech jako Enormous Tunes nebo Kryteria Records a dalších. Do našeho vysílání jsme si připravili jeho čerstvou letní pecku, kterou upekl společně s Yvvan Backem . Myslíme, že se mu moc povedla, posuďte sami níže ve videu.

Na závěr bych podotknul, že i v česku nebo u slovenských bratrů má produkce světový formát a místní producenti tvoří hodně kvalitní věci. Mám velkou radost, že se ta kvalita neustále posouvá výš.

Nezapomeňte naladit naše další vysílání a to ve čtvrtek od 19. hod na HouseGen Rádiu nebo na YT kanále Jake Haley, aby vám neunikly ty nejlepší pecky z EDM muziky, nebo mrkněte na fresh články na našem webu. At vás hudba provází!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.