Mr. X

Je záhadný Mr. X ve skutečnosti Hardwell?

Festival Amsterdam Dance Event 2019 před pár dny skončil, ale nadupané beaty všem pořád kolují v žilách.

Od úžasných odhalení (mezi které patří i to, že Martin Garrix složí hymnu pro UEFA Euro 2020) až po DJ Mag Top 100, je tady pořád spousta věcí, o kterých fanoušci nemohou přestat mluvit.

Jednou z těchto věcí, která upoutala obrovskou pozornost, byla show EXPOSED dvojice Sunnery James & Ryan Marciano. Zatímco se jednalo o dosud největší sólovou show tohoto dua, tentokrát si velké „haló“ vysloužil warmup set záhadného hosta, který vystupoval pod pseudonymem “MR. X“. Hodně fanoušků spekuluje, že to ve skutečnosti byl Hardwell.

I přes to, že záhadný MR. X měl přes část obličeje masku, na hlavě kapuci a mikinu, fanoušci si všimli jeho očí, které povědomě připomínaly oči Hardwella. Mrkněte na obrázek a sami posuďte, jestli Vám také MR. X přijde jako Hardwell.

Mr. X

Další indicií pak bylo foto na Instagramové story Sunneryho Jamese, kde označil Hardwella a přidal k ní popisek “Díky, že jsi přišel, kámo.”

Mr. X

Můžeme pouze dál hádat, zda záhadný MR. X byl opravdu Hardwell nebo ne. Ale pokud to tak ve skutečnosti bylo, znamenalo by to, že tohle bylo první Hardwellovo veřejné vystoupení od skočení show All Ages na ADE 2018, kde oznámil, že si dává na blíže neurčenou dobu pauzu od vystupování. Všichni teď určitě doufáme, že Hardwell je dobře odpočinutý, plný sil a brzo se zase vrátí na scénu!

Zdroj: edmtunes.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.