OZRS taneční novinky

Taneční novinky z domácí CZ/SK produkce

Zajímají tě čerstvé taneční novinky z domácí produkce ? Pak jsi na správném místě! Právě ti přinášíme nové vydání naší pravidelné rubriky z česko-slovenské TOP produkce. Každý týden pro tebe exkluzivně připravujeme tu nejlepší tvorbu nejen z kuchyně českých a slovenských producentů a dané taneční novinky vždy odvysíláme ŽIVĚ v našem #OZRS live-streamu na HouseGen Rádiu. Pro tento týden jsme vybrali níže uvedené novinky dvou skvělých projektů.

Marpo & TroubleGang – Generace Velkejch Snů (Angry Beats & Stellarz Remix)

Do naší TOPky se nám vrátili kluci z projektu Angry Beats. Tentokrát je tady máme s docela originální produkcí. Jestli jste někdy slyšeli track od Marpa s názvem Generace Velkejch Snů, tak se vám rozhodně bude líbit i tahle verze, kterou Angry Beats vytvořili společně se Stellarz. Mrkněte dolů na video a užijte si poslech!

Tento track jsme také zařadili do našeho playlistu na Spotify – CZECH EDM TOP 100 !

Kansiik – Make Me Live

Tento track nazvaný Make Me Live k nám dorazil od producenta, který si říká KANSIIK a pochází ze Slovenska. Track vyšel na labelu House Nation, který jenom na YouTube čítá přes 3,5 milionu odběratelů. Kansiikovi gratulujeme a tohle je jeho skvělý počin!

Také tento track můžete najít v našem playlistu CZECH EDM TOP 100 ! na Spotify .

Producenti, chcete slyšet svůj track v živém vysílání OZRS? Neváhejte nám jej zaslat na náš email – demo@onezoomusic.com. Pokud nám padne do ucha, rádi vám ho zahrajeme a odprezentujeme na vlnách HouseGen Radia.

Nezapomeňte nás ladit každý čtvrtek od 19. hod na HouseGen Rádiu nebo na Facebook, YouTube a Twitch kanále Jake Haley a Twitch kanále Priest, aby vám neunikly ty nejlepší pecky z EDM muziky, nebo mrkněte na nejnovější články na našem webu. At vás hudba všude provází!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.