OZRS taneční novinky

Nejnovější taneční novinky domácí produkce

Zajímají tě nejnovější taneční novinky domácí produkce ? Pak jsi na správném místě! Právě ti přinášíme nové vydání naší pravidelné rubriky z česko-slovenské TOP produkce. Každý týden pro tebe exkluzivně připravujeme ty nejlepší taneční novinky nejen z kuchyně českých a slovenských producentů ale také je vždy odvysíláme ŽIVĚ v našem #OZRS live-streamu na HouseGen Rádiu. Pro tento týden jsme vybrali níže uvedené novinky dvou skvělých projektů.

Joey Antonelli & Mekki Martin – Blow

Tentokrát se k nám do vysílání dostal všem dobře známý DJ a nyní už i producent z jihomoravského kraje, kterým je Mekki Martin. Máme ho tady s trackem Blow, který udělal ve spolupráci s Joeym Antonellim.
Track vyšel na labelu Darklight Recordings.

Track můžete najít v našem playlistu CZECH EDM TOP 100 na Spotify!

Maicuss – Night Driver

Naprostou specialitou je pro nás track od českého producenta Maicusse. Tento producent se už několik posledních let naplno věnoval a samozřejmě i stále věnuje hardstylu, ale ve své produkční dráze si udělal trošku přestávku a zaskočil si do trancu a to dokonce k upliftingu!
Track vyšel 4.6.2021 na labelu Exia Recordings.

Track můžete najít v našem playlistu CZECH EDM TOP 100 na Spotify!

 

Producenti, chcete slyšet svůj track v živém vysílání OZRS? Neváhejte nám jej zaslat na náš email – demo@onezoomusic.com. Pokud nám padne do ucha, rádi vám ho zahrajeme a odprezentujeme na vlnách HouseGen Radia.

Nezapomeňte nás ladit každý čtvrtek od 19. hod na HouseGen Rádiu nebo na Facebook, YouTube a Twitch kanále Jake Haley a Twitch kanále Priest, aby vám neunikly ty nejlepší pecky z EDM muziky, nebo mrkněte na nejnovější články na našem webu. At vás hudba všude provází!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.