Alesso a armin van buuren

Alesso a Armin van Buuren se pochlubili prvním společným trackem

Pro ty z vás, kteří si mysleli, že 14. 2. 2021 byl den jako každý jiný, možná máme malé překvapení! Speciální valentýnský dárek přišel asi od těch nejméně očekávaných. Alesso a Armin van Buuren se pochlubili se svojí úplně první kolaborací, a to prostřednictvím Twitteru.

Na Valentýna se všechny sociální sítě točily kolem lásky a ani tito DJs nebyli výjimkou. Alesso a Armin van Buuren oba zveřejnili stejný tweet s téměř identickými obrázky a odpovídajícími titulky. Známé ikony taneční hudby tímto popřáli svým fanouškům krásného Valentýna a s tím poslali i tajemnou zprávu, která odhalovala název jejich vůbec první spolupráce “Leave A Little Love“.

Obě legendy mají za sebou rušný rok. Pojďme si to v rychlosti shrnout!

Rok 2020 byl pro švédskou ikonu taneční hudby Alessa dalším docela rušným rokem, protože rozšířil svůj repertoár o další úspěšnou kolaborací „Midnight“ a to s Liamem PaynemOne Direction. Dále spojil své síly s Dubvision a společně vytvořili masivní progresivní track „One Last Time“. V neposlední řadě vydal sladkou rádiovou píseň s Charlotte Lawrence. Jedním z dalších vrcholů minulého roku, byla pro Alessa jeho hlavní show během Road to Ultra Taiwan, která se konala v listopadu.

I pro Armina, známého jako King of Trance, došlo minulý rok k mnoha historickým okamžikům. Jedním z nich byl ten, že jeho rádiová show State of Trance slavila 21. ledna 2021 vypuštění 1000. epizody. Této 5 hodinové epizody se zúčastnilo 50 miliónu fanoušků z celého světa. Mimo jiné během oslavy nechal hrát i hymnu „Turn The World Into A Dancefloor“ a odhalil již vyprodaný víkendový festival na počest oslav ASOT 1000, který se (snad) bude konat od 3. do 4. září v Utrechtu. Kromě toho Armin nedávno podepsal smlouvu s rozhlasovou společností SiriusXM, která odstartuje zcela nový taneční kanál s názvem „A State of Armin“, který bude vysílán výhradně ve Spojených státech amerických.

Oba jsou už teď legendami na scéně elektronické hudby, avšak ve studiu spolu tihle dva zatím nezasedli. Až do teď. Co na jejich nový společný track „Leave Little Love“ říkáte?

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.