Red Rocks

Na akcích konaných v Red Rocks budou nabízeny vakcíny proti COVIDU-19

Po nedávných oznámeních o opětovném otevření ikonické lokace Red Rocks v Denveru, Colorado, bylo nyní dále oznámeno, že lidé, kteří se zúčastní vybraných plánovaných akcí s omezenou kapacitou, budou moci být očkováni vakcínou proti COVIDU-19 od společnosti Johnson & Johnson.

Provedení očkování proti COVID-19 by mohlo mít příznivý vliv na budoucnost koncertů po celém světě, přičemž amfiteátr Red Rocks se v tomto ohledu snaží poskytnout široké škále místních i zahraničních účastníků co nejefektivnější a nejúčinnější možnou péči v těchto nejistých časech.

Red Rocks chce ochránit zdraví svých návštěvníků

Při pokusu o nastartování této iniciativy se denverská kulturní agentura Denver Arts & Venue spojila s denverským oddělením veřejného zdraví a životního prostředí, aby pro účastníky akcí bylo k dispozici očkování proti COVID-19. Účastníci vystoupení Diplo a SIDEPIECE ve čtvrtek 13. května 2021, byli vůbec první, kteří měli možnost být očkováni na místě, uvedl mluvčí Arts & Venues Brian Kitts;

“Zábavní průmysl funguje pouze tehdy, když se lidé mohou shromáždit, a zdravé publikum je v Red Rocks životně důležité. Usnadňujeme příchod a odchod z akcí s vědomím, že naši fanoušci chránili sebe, své rodiny a milovníky hudby.” 

Jednorázové vakcíny Johnson & Johnson budou aplikovány zdravotníky přímo na místě, přičemž účastníkům musí být alespoň 18 let. Pokud se rozhodnete pro očkování na místě, bude k dispozici tričko k 80. výročí a slevové poukazy.

S hlavním zaměřením na očkování mladých návštěvníků festivalu, kteří nemají přístup k vakcíně, bude na každé akci k dispozici až 100 dávek.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.