David Guetta

David Guetta korunován jako DJ č. 1 za rok 2020

Je to oficiální: David Guetta je DJ No.1 pro rok 2020, korunován DJ Magem. Tuto korunu převzal po energickém duu z Belgie Dimitri Vegas & Like Mike.

Korunování proběhlo v rámci speciálního livestreamu, o který se postarali Armin van Buuren, Don Diablo a Afrojack B2B Nicky Romero (II = I), kteří hostovali na předávacím ceremoniálu.

I když to kvůli pokračující pandemii COVID-19 nebylo možné udělat osobně, je stále vzrušující korunovat Davida Guettu jako našeho zástupce za tento neuvěřitelný rok, který navzdory všemu zaznamenal elektronický hudební průmysl. Prostřednictvím spousty úžasných tracků, livestreamů a festivalů, průmysl dokázal více než kdy jindy, jak silný je tváří v tvář výzvám a omezením. Tenhle francouzský mistr je skvělým příkladem toho, že stále pracuje tak tvrdě, jako nikdy předtím.

David Guetta se letos během různých omezení rozhodně neflákal

Není to překvapivé, vzhledem k řadě hudebních úspěchů, které má letos na svědomí, že si zajistil své místo v horní části žebříčku. Jeho snaha neutichla ani navzdory tomu, že to nebyl rok, o kterém jsme si všichni mysleli, že bude. Davida Guettu to inspirovalo k tomu, aby nadále pracoval usilovněji než kdy předtím a aby bavil své fanoušky. Přesně proto si toto místo zaslouží. Rok 2020 se hudebně rozrostl a svým stylem posunul své hranice a přinesl něco nového, co si můžeme užít.

Guetta přinesl do roku 2020 nový styl ,,Future Rave”

Jsou to počiny jako jeho masivní přímé přenosy v Miami a New Yorku a úžasný hudební styl s názvem Future Rave s blízkým přítelem a spolupracovníkem MORTENEM, které ho posunuly na první místo. Také díky spolupráci s lidmi jako Sia vytvořil vlny úspěchu po celém světě. Překonával několik rekordů po většinu týdnů v nizozemských top 40 žebříčcích a dvakrát se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Letos se skutečně prosadil po celém světě. Blahopřejeme Davidovi, který získal ocenění DJ No.1 podruhé. Na to, když své ocenění dostal poprvé v roce 2011, se můžete podívat zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.