Ohlédnutí za dechberoucí show ASOT 950

A State Of Trance patří jednoznačně mezi nejvýznamnější trancové akce vůbec. Poslední akce ve znamení ASOT 950 se konala 15. února v nizozemském Utrechtu. Tento festival, který byl mimochodem rychle vyprodán, se stal jednou z nejlepších hudebních akcí v roce.


V nizozemském městě Utrecht se v den konání akce shromáždilo 35.000 lidí, aby společně oslavili předposlední “zastávku” před vydáním s neskutečným číslem 1.000. Na festivalu vystoupila přední trancová jména jako je Armin Van Buuren, Markus Schulz, Aly & Fila, Solarstone, Ace Ventura, Estiva nebo také například Alexander Popov. Celý areál obklopovalo celkem 5 stagíx s názvy Mainstage, Progressive, Psy, Road to 1000 a Who´s Afraid of 138?

Samotný Armin vystupoval hned 3x, a to dvakrát na Mainstage a jednou na Who´s Afraid of 138. Egyptské duo Aly & Fila nebo také Markus Schulz, ilan Bluestone či Andrew Rayel byli dalšími umělci, kteří se předvedli na hlavní stagei. Druhou zmiňovanou stage pak rozparádil například anglický DJ a producent Solarstone. Ace Ventura pak Psy stage a Alexander Popov přivedl své ruské fanoušky na Road to 1000. Poslední Progressive room byla obsazena domácím Estivou.

Nedávno byla zveřejněna 10ti hodinová nahrávka z kompletní ASOT 950 show. Ovšem je důležité zmínit, že záznam obsahuje pouze momenty z Main a Who´s Afraid of 138 stage. I přesto obsahuje záznam kvalitní záběry z celé noci a zachycuje nepopsatelnou atmosféru.

ASOT mimochodem připravuje další dvě zastávky, a to v Londýně a Moskvě. Vstupenky k dostání zde. Speciální stage měl ASOT mít také na Tomorrowlandu a Ultra Miami, ovšem obě akce byly tento týden zrušeny.

ASOT 950 LIVE:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.