Tomorrowland 2020 se vyprodal během 5 minut

Letos Tomorrowland udělal pár věcí jinak. Před jejich celosvětovým předprodejem a posléze běžným prodejem byl celý line up odhalen najednou namísto zveřejňování v průběhu měsíců, které obvykle vedlo až do července, což vedlo ke zvýšení poptávky.


Každý ví, že zakoupit lístky na Tomorrowland je opravdu obtížné, pokud nepatříte do top 20 nebo nejste kupující balíčku Global Journey a v letošním roce to nebylo o nic snazší.

Existuje jen velmi málo festivalů, které jsou stejně žádané, jako je tento, a prodej to dokazuje. Ačkoli během těchto dvou víkendů dorazí dohromady asi 400.000 účastníků, vstupenky v běžném prodeji byly vyprodány za pouhých pět minut.

Tomorrowland každý rok láme rekordy a zdá se, že je těžší a těžší zakoupit lístky s takovou poptávkou a zájmem, který se rok od roku zvyšuje. Není nic působivějšího než prodat tolik vstupenek za pouhých pět minut a je to skutečný důkaz růstu tohoto belgického eventu.

Jediným způsobem, jak se v tuto chvíli na akci dostat, je přihlášení do oficiálního waitlistu, jakmile bude k dispozici (informace budou zveřejněny na jejich oficiálních webových stránkách, takže na ně dejte pozor). S umělci jako Eric Prydz a jeho HOLOSPHEREArminem van BuurenenMartinem Garrixem a se speciáĺními stagemi a label takeovery, které přivezou své talenty na Tomorrowland 2020, bude letošní edice speciálnější než kdy předtím.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.