Anjuna HQ v Londýně uspořádala akci na pomoc pro Austrálii

Tým Anjuna HQ minulý týden oznámil, že hodlá poskytnout Austrálii, v těchto krutých časech plné požárů, finanční podporu a to formou uspořádání akce, jejíž zisk bude věnován organizacím bojujícím proti požárům.


Australské požáry jsou v současnosti velmi řešeným tématem. Požáry zasáhly velkou část země, zabily milióny zvířat a spálily nespočet hektarů zeleně. Z hudební elektronické scény mnoho umělců aktivně přispívalo finančními částkami včetně Dona Diabla, Timmy Trumpeta nebo Alison Wonderland. Nyní se do této situace snaží zapojit i Anjuna HQ. A to formou takovou, jakou umí nejlépe – pořádnou hudební akcí.

Z akce, která se uskutečnila v Londýně minulý pátek 24. ledna, slíbil Anjuna tým zaslat všechen zisk ze vstupenek na australský Červený Kříž. V dřívějším internetovém prohlášení na sociální síti Facebook se zjistilo, že v tomto týmu pracuje také 5 australských zaměstnanců, kteří se nemohou s touto situaci srovnat, a proto se rozhodli jednat.

Raději než sedět a během toho nic nedělat s bezprecedentní národní krizi, pořádáme malou akci s našimi hvězdami Anjuna HQ a speciálními hosty.”

Pokud jste neměli příležitost se akce zúčastnit, můžete alespoň zaslat finanční podporu na některou z následujících organizací.

Červený kříž
Armáda
Hasičská služba

Za zmínku jistě také stojí, že obdobná akce se bude začátkem února konat také v České republice, konkrétně v brněnském klubu Vibe. Na této akci se objeví také členové našeho týmu Priest a ProggyBoy. Více podrobností o této akci vám ještě přineseme.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.