EDMANIA odhaluje první vystupující pro rok 2019

Stejně jako každý rok, i letos festival EDMANIA, který se odehrává na Slovensku, přináší světové špičky na svou scénu. Minulý rok nás vystupujícími tento festival mile překvapil, bude tomu tak i letos?

Pořadatelé festivalu EDMANIA v uplynulých týdnech až měsících stihli zveřejnit již řadu jmen, která v v červnu vystoupí v Trenčíně. Pojďme se ve stručnosti podívat na pár vybraných a trochu si je přiblížit.

Afrojack

Nick van de Wall aka Afrojack, vlastník Wall Recordings labelu, je jedno z prvních zveřejněných jmen na tomto festivalu.  Jeho hudební žánr je velmi specifický a je důležité si připomenout asi jeho největší hit, na kterém se podílel společně se světovou DJskou #1 Martinem Garrixem.

Sunnery James & Ryan Marciano

Dalšími vystupujícími není nikdo jiný než nizozemské duo Sunnery James & Ryan Marciano, jejichž tracky se vydávají například na Spinnin’ Records. Upřednostňují Big Room styl, ale nebojí se zajít i do jiných koutů aktuální taneční scény, zejména Groovu a Tribalu. Mimo jiné již vystupovali také u nás a to konkrétně v klubu Epic.

Zonderling

Opět tady máme duo, jehož členy jsou Martijn van Sonderen a Jaap de Vries aka Zonderling. Svým specifickým stylem by se dali přirovnat k Donu Diablovi. Tracky vydávají také na jeho labelu Hexagon. I tito DJs navštívili Česko v roce 2018 a i tentokrát to byl již zmíněný klub Epic. Jejich nejznámější single byl vydán roku 2017, ve spolupráci s Lost Frequencies, který si můžete pustit níže.

Cosmic Gate

Velmi oblíbená trancová dvojice, pocházející z Německa, působí na hudební scéně již od roku 1999. Ani oni nebudou chybět na letošním vydání EDMANIE a doufáme, že s sebou přivezou kvalitní nálož trancové muziky.

COONE

Nově zveřejněným vystupujícím je belgický DJ COONE, preferující Hardstyle a oblíbené vydavatelství Dim Mak, nebo také Dirty Workz. Jeho kariéra započala v roce 1998. Pro zajímavost se roku 2016 umístil na 57. pozici v katerogii DJ Mag, což byla zároveň nejvyšší pozice pro hardstylového Dje.

A na kterého umělce se zatím těšíte nejvíce vy? Za nás je to jednoznačně Afrojack! Kompletní rozpis a další užitečné informace o festivalu naleznete zde.

Zdroj: edmania.eu

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.