Michael Řehulka

Pocta Michaelu Řehulkovi

Dnes pro vás bohužel máme velmi smutnou zprávu. Ve čtvrtek 15. listopadu nás ve svých 26 letech opustil talentovaný český producent Michael Řehulka.

Před pár dny nás z neznámých důvodů opustil další nadějný producent z řad elektronické taneční hudby. Jako by toho letos nebylo málo. Pokud o něm slyšíte poprvé, tak Michal pocházel z Ústí nad Labem, žil ve vesničce Višňová poblíž Frýdlantu v Libereckém kraji a ve své produkci preferoval melodické a temné styly house a trance music, mezi které patří například Balearic Trance, ale experimentoval třeba i s Breakbeatem či melodickým Progressivem.

Své skladby vydával hlavně pod severoamerickém labelu Midnight Coast Group a dokonce na svém vlastním labelu Balearic Elements, ovšem některé jeho skladby vydalo třeba i české vydavatelství Trance All-Star Records. Na svém oficiálním účtu na Soundcloudu má nastřádáno úctyhodných 59 tracků, ať už to jsou přímo jeho autorské počiny či remixy.

Michalův poslední track byl vydán den před jeho smrtí a nese název Balkan Love. V tomto tracku bychom jen těžko hledali nějaké negativní emoce, ba právě naopak, je v pozitivním a veselém rytmu. Posuďte sami níže. Ve stejný den přitom na svůj Facebook přidal ukázku nového tracku, jehož vydání plánoval na rok 2019.

Nechť Michal odpočívá v pokoji.

O tom, že měl Michal opravdu skvělý cit pro hudbu, se můžete přesvědčit sami níže:

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.