Deadmau5 spouští novou streamovací platformu

Není tajemstvím, že Joel Zimmerman, známým především jako deadmau5, je nesmírně otevřený člověk. Nikdy se nevyhýbal vyjadřování svých názorů, což mu v minulosti dost zavařilo zejména při užívání platformy Twitch.

Na Twitchi nemůže daný streamer říct svým divákům cokoliv ho napadne, a to právě deadmau5 udělal. Zatímco hrál všem známou hru PUBG, jeho ústy proklouzlo pár urážlivých slov. Kvůli tomu mu byl pozastaven účet, Joel si svůj účet úplně smazal a odmítl se omluvit za své vyjádření. Později uznal hrubost svého výroku. S ohledem na toto ukončení spolupráce mezi společností Twitch a deadmau5em, si Joel vzal přestávku od streamování na jakékoliv platformě. Nyní je zpět v plné síle, rozhodl se to ale udělat po svém.

Deadmau5 Community“, která byla nedávno oznámena fanouškům, je zcela novou a jedinečnou platformou. Připojení a členství stojí 5$ měsíčně. Mezi výhody účastníka patří například herní a hudební videostreamy, chatování přímo s deadmau5em a v neposlední řadě také exkluzivní přístup ke vstupenkám na show a podobně.

“Oficiální deadmau5ova aplikace přináší vylepšený zážitek pro fanoušky. Získejte přístup jako nikdy předtím – podívejte se na turné, produkci, herní obsah a skryté záběry; sbírejte odměny a spojte se s fanoušky z celého světa.”

Deadmau5 dodal, že platforma je v současné době v BETA verzi, ale už teď je dostupná 30 denní zkušební verze. Chcete-li získat všechny informace, včetně možností stažení pro Android a iOS, klikněte zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.