Ostravský Fabric příští týden oslaví 19. narozeniny v čele s LOUD ABOUT US!

Stejně jako každý rok, tak i letos čeká ostravský Fabric jedna z největších událostí roku – narozeniny klubu! Minulý rok byly oslavy klubu jeden velký mejdan. Podaří se to letos pořadatelům i vystupujícím zopakovat?

Dveře legendárního klubu Fabric se poprvé otevřely v květnu roku 2000 a během patnácti let se klub vypracoval do podoby předního českého klubu, který hostil jak přední česká, tak i zahraniční jména taneční scény a potvrzoval svou jedinečnost i úspěšnými rezidentními nocemi jako 3G, Evolution, Crystal či legendární drum’n’bassovou klubovku Slim Slam Drum (SSD).

V roce 2015 dostala šanci provozně mladší generace  a po velké úvodní rekonstrukci se klub stále mění a vylepšuje tak, aby dostál svému postavení mezi nejlepšími českými kluby. A teď už zpět k mejdanu.

Pojďme se společně podívat a stručně si představit, kdo bude příští sobotu 25. 5. 2019 součástí této velkolepé párty.

LOUD ABOUT US! (PL)

Na tento mejdan přijede jako hlavní headliner polské duo LOUD ABOUT US, které je především známé svými bass housovými masakry. Jejich skladby jsou zapsány pod největšími světovými labely, jako jsou například Spinnin’ nebo Hexagon od Dona Diabla. Jejich specifické bass housové prvky můžete ochutnat sami v jejich prozatím nejúspěšnějším tracku ‘Drums’.

Victor Tellagio (CZ)

Dalším vystupujícím bude 19 letý český DJ a producent Victor Tellagio. Za zmínku rozhodně stojí jeho nový track ‘Prisoner’, který je podepsaný na labelu Future House Music, nebo třeba support od hvězd jako jsou například Don Diablo, Tiësto, Tujamo, Mike Williams a další. Níže si můžete poslechnout jeho skladbu ‘Old School’, kterou zahrál dokonce Tiësto ve svém setu na letošním Ultra Music Festivalu.

NAMAAS (CZ)

Další na řadě je DJ původem z Orlové, v Ostravě všem velmi dobře známý Namaas. Rezident pražského Duplexu a taky ostravského Fabricu, bývalý moderátor OneZoo Music Radioshow na rádiu Helax, který pravidelně vystupuje na největších klubovkách a festivalech po celé České republice.

WHKRS (CZ)

Na narozeninách Fabricu vystoupí také plzeňské duo WAVEHOOKERS, rezidenti projektu JP Entertainment, kteří preferují žánry jako Electro House, Bass House, Dubstep a další. Pravidelně vystupují po klubech a festivalech po celé republice. V roce 2016 vydali skladbu s názvem ‘New Way’ pod labelem Active Melody Music.

ZAVAAL (CZ)

Posledním, koho si představíme, bude mladý ostravský DJ ZAVAAL, kterého můžete znát z klubů jako je Fabric, Lighthouse, Vrtule nebo Alexandria Loď, ale také ze spousty dalších.

Pro další podrobnosti určitě sledujte Facebookový event zde.

Závěrem je rovněž třeba zmínit, že klub Fabric bude své narozeniny slavit hned na třikrát. Již v pátek 24. 5. 2019 se totiž uskuteční oslava (odkaz na event zde) pod taktovkou drum & bassových umělců v čele s venezuelským šílencem Zardonicem a o týden později, tedy 31. 5. 2019 (odkaz na event zde) se bude slavit za líbivých zvuků housu a techna, které zaštítí britský projekt Phats & Small.

My v redakci tímto přejeme Fabricu vše nejlepší k narozeninám, mnoho dalších podařených akcí a spokojených návštěvníků!

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.