Megahit Taki Taki dosáhl 1 miliardy zhlédnutí

Od vydání obrovského hitu ‘Taki Taki’ od DJ Snake, Seleny Gomez, Ozuny a Cardi B ještě neuběhly ani 4 měsíce a už stihl přesáhnout milník 1 miliardy zhlédnutí na YouTube.

Masivní zájem o tuto skladbu způsobil, že nabyla 1 miliardy zhlédnutí po pouhých 16 týdnech od jejího vydání. Vzhledem k tomu, že skladba zní v posledních měsících opravdu všude a zná ji téměř každý, vypadá to, že toho lidé pořád nemají dost.

DJ Snake si při práci s Ozunou rozuměl a dokázali spolu vytvořit tento originální kousek v latinském rytmu reggaetonu. Latinská hudba je dnes populární, takže není ani tak velké překvapení, že se tato skladba stala zanedlouho hitem. Opomenout nemůžeme ani přiložení ruky k dílu ze strany Seleny Gomez a Cardi B. Tolik populárních jmen v jednom songu už dáva samo najevo že se bude jednat o něco velkého.

Vypadá to, že DJ Snake bude i nadále pokračovat na vrcholu žebříčků, pokud nám bude stále servírovat obdobnou muziku. Je jasné, že ‘Taki Taki‘ bude i nadále ovlivňovat live sety ještě minimálně v letošním roce. A to ve všech různých klubech a festivalech po světě zahrnující samozřejmě také Tomorrowland nebo Coachella. Co si o této populární písničce myslíte vy?

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.