OZRS taneční novinky

Nejlepší taneční novinky z domácí CZ/SK produkce

Chceš slyšet ty nejlepší taneční novinky domácí produkce ? Pak jsi na správném místě! Právě ti přinášíme čerstvé vydání naší pravidelné rubriky z česko-slovenské TOP produkce. Každý týden pro tebe exkluzivně připravujeme tu nejlepší tvorbu nejen z kuchyně českých a slovenských producentů a dané tracky vždy odvysíláme ŽIVĚ v našem #OZRS live-streamu na HouseGen Rádiu. Pro tento týden jsme vybrali níže uvedené novinky dvou skvělých producentů.

Dawe Velli – Clap Your Hands

Nedávno na labelu HouseMagazine vyšel release Clap Your Hands od producenta a DJe Dawe Velli, který potěší milovníky bigroomu. Track má typické bigroom dropy, které jsou propojeny určitými etnickými prvky.
Dawe Velli se také objevuje v hudební škole Musartedo jakožto instruktor a mimo jiné mu nedávno vyšel mashup pack s Jeanem Lucem. Určitě se mrkněte na instagram Dawea, ať vám neunikne jeho nejnovější muzika.

Tenhle track jsme momentálně také zařadili do našeho playlistu na Spotify – CZECH EDM TOP 100 !

Sukowach & Switch2smile ft. Universe City – All In

Do našeho speciálního okénka se dostal DJ Sukowach, který nám zaslal několik tracků a my jsme z něj vybrali právě skvělý singl “All In”, který udělal společně se slovenským Switch2Smilem a dokonce si přizvali i Universe City.

Parádní bassa, skvělý kick, tohle je fakt něco, co dokáže naladit na jakýkoliv skvělý mejdan! Track vyšel na Melody Records, na YouTube se pyšní krásným počtem 14 tisíc poslechů, není co dodat, je to pecka!

Producenti, chcete slyšet svůj track v živém vysílání OZRS? Neváhejte nám jej zaslat na náš email – demo@onezoomusic.com. Pokud nám padne do ucha, rádi vám ho zahrajeme a odprezentujeme na vlnách HouseGen Radia.

Nezapomeňte ladit nás každý čtvrtek od 19. hod na HouseGen Rádiu nebo na YT kanále Jake Haley, aby vám neunikly ty nejlepší pecky z EDM muziky, nebo mrkněte na nejnovější články na našem webu. At vás hudba všude provází!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.