Jeffrey Sutorius

Jeffrey Sutorius definitivně prohrál bitvu o značku Dash Berlin

V minulosti jsme vás informovali o tom, že se zbylí dva členové uskupení Dash Berlin rozhodli z tohoto projektu vyšoupnout frontmana Jeffreyho Sutoriuse. Ten to však nechtěl nechat jen tak a pustil se do boje. Po dlouhé a hořké bitvě o ochranné známky k projektu Dash Berlin však Jeffrey Sutorius spor prohrál a musí se zdržet používání názvu ikonického trancového projektu.

Ve svém prohlášení, které nedávno sdílel, Sutorius oznámil, že ochranné známky byly oficiálně převedeny na jeho bývalé partnery, přičemž uvedl, že toto rozhodnutí “cítí jako velmi nespravedlivé”.

“Minulý týden bylo bohužel soudem rozhodnuto, že ochranné známky Dash Berlin musí být převedeny na mé bývalé partnery v Dash Berlin a že od 17. března již nemohu používat tento název, jako jsem to dělal posledních 13 let, “zní Sutoriovo prohlášení. „Vím, že se to zdá divné, a mně osobně to připadá velmi nespravedlivé, ale zatím je to něco, co musím přijmout a s čím se musím srovnat.”

Sutorius dále přeje svým bývalým partnerům vše dobré a oznámil, že bude hrát a vydávat hudbu pod svým vlastním jménem.

Trio se veřejně rozdělilo v roce 2018, kdy Sutorius oznámil, že přerušil styky se svými partnery, Sebastiaanem Molijnem a Eelke Kalbergem. Sutorius s odvoláním na „špatný management“ a zanedbávání obvinil Molijna a Kalberga z registrace ochranné známky Dash Berlin za jeho zády a zrušení jeho přístupu k účtům skupiny na sociálních médiích, což vedlo k „negativnímu vlivu na jeho zdraví“.

Zbylí členové skupiny dosud tuto situaci nekomentovali. Níže si můžete přečíst úplné prohlášení Jeffreyho Sutoriuse.

Zdroj: edm.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.