Mauro Picotto

Halový rave s Mauro Picotto je skoro za dveřmi!

Ano, čtěte dobře. Opravdová legenda techna i elektronické hudby obecně, mistr svého řemesla Mauro Picotto se po dlouhé době znovu vrací do ČR.

Mauro je umělec, který vyhrál hned několikrát ocenění “nejlepší mezinárodní DJ”, byl dlouholetý rezident největšího klubu na světě klubu Privilege Ibiza, a je známý svými nesmrtelnými hitovkami, které dobily žebříčky po celém světě. Např. Komodo, Lizard, Proximus nebo Unthinkable pozná po přehrání refrénu snad každý. Přestože Mauro nějakou dobu produkoval trance i house a dostal se do povědomí široké veřejnosti hlavně počiny v těchto stylech, z jeho 39 leté kariéry za mixem se více než 25 let věnoval technu. K technu se znovu vrátil a to dokazuje i jeho poslední videoset z PAROOKAVILLE 2023.

Mauro vystoupí už 3.11.2023Ostravě na pokračování úspěšné halovky pod taktovkou #wehypetechno. V březnu prostor vyprodala Marika Rossa a teď tomu nejspíše nebude jinak. Komunita #wehypetechno pod vedením Dannyho Brighta zaujala netradičním stage-designem ve formě červené laserové klece, která navštěvníkům vyrazila dech. Tentokrát bude stage design dokonce ještě vylepšen a raveři se mohou těšit na laserovou stěnu přes celé pódium a kolmo na to beam-světelnou vertikální zeď. Danny slibuje, že taková stage tady ještě nebyla. Tak jsme zvědaví.

Takto to vypadalo minule:

Mauro Picotto

A jaký bude zbytek line-upu?
Každý si tam prý najde to své. 

Máte rádi pohodovější techno ve stylu Paula Kalkbrennera?
Z Polska ho dorazí zahrát slavní COCOLINO /PL.

Marcin and Paweł, polské techno duo produkující tech-house a techno již více než 15 let a pravidelně hrající v hlavních časech na většině velkých polských eventech poprvé navštíví Ostravu! Jejich vynikající tracky se dostaly na labely po celé Evropě i mimo ni a každým rokem jsou slavnější! Jejich vystoupení se nedá předvídat, ale tušíme, že s jejich soundem budou vynikajícím supportem pro Maura Picotto a roztančí Vás tak, že zapomenete na svět.

Chutná Vám hard-techno v podání krásných slečen?
Těšte se na ROSANA RABUZA /SLO!

Hard-techno princezna pocházející původem z Slovinska žijící v Rakousku, pravideně podporující hvězdná jména nejen v jejím rezidentním klubu Bunker, nám přijede naložit svým svižným soundem. Inspirací jí je například Svetec nebo Trym a dle jejího posledního setu se máme na co těšit!

Je libo kvalitní hypnotic / raw Techno?
Od toho je tady HASKY /SK,

jeden z nejvlivnějších slovenských techno DJs, zakladatel skupiny Techno Gang, moderátor pravidelného Techno Podcastu, organizátor eventů a hlavně dlouholetý DJ a producent právě v jednom z ryzích/původních techno stylů – Hypnotic a RAW.

Dáte si moderní svižné techno až hard-techno s melodickými prvky ve stylu Alignment?
Tohle Vám totiž naservíruje DANNY BRIGHT,

český DJ již více než 15 let sdílící pódium s zahraničními headlinery na českých top festivalech nebo v klubech. Danny miluje hudbu, miluje djing, miluje párty. Jeho sety jsou energické, plné syrových industriálních zvuků, ale i líbivých melodií a basových linek. Danny od začátku roku 2023 hraje ze 2-3 CDJs, externího sampleru a kláves. Díky tomuto hybridnímu setupu jsou jeho sety zajímavé na pohled i poslech a také obohacené o syrové zvuky synťáku Arturia nebo samply. Techno hraje od roku 2014 a jeho sound kontinuálně prochází vývojem. V tuto chvíli ho baví právě ono svižné moderní techno a hard-techno s melodickými prvky.

Dáte si luxusní techno na rozjezd?
O to se postará ADDY-Z /PL!

Addy nahradí Ahima, který má bohužel nemocné ucho a pár měsíců se za mix nepodívá. A my se těšíme, protože Addy je producentem od roku 2007, vydává na labelech Natura Viva, Suprematic Sounds, Recovery Collective or Spekulla Records, je rezidentem klubu Sixa Katowice a jeho sety jsou výborné.

Poslední vlna předprodeje a 70 ks vstupenek je teď v prodeji a my doporučujeme si vstupenku pojistit, protože na minulém eventu bylo vyprodáno již v předprodeji a na místě se pouštěl jen omezený počet osob.

FB Událost najdeš zde
A vstupenky koupíš tady

Cílem komunity #wehypetechno je spojovat posluchače všech techno sub-žánrů a to pro Vás prozatím dělají pomocí rozbíhajících se aktivit ve formě podcastu, rádio-show a eventů. Další aktivity přijdou v příštím roce.

Tak přijďte tuhle super komunitu podpořit a pobavit se na techno megastár Mauro Picotto!

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.