Příští víkend startuje Tomorrowland, letos poprvé s českou stopou!

Mezi hudebními festivaly existuje jeden, který překonává všechna běžná očekávání a přenáší návštěvníky do jiného světa. Tomorrowland je díky své magické energii největším a nejlepším festivalem elektronické taneční hudby na světě. Jejich bezkonkurenční produkce a sestava úžasných umělců jsou tím, co Tomorrowlandu dodává punc jedinečnosti. Kromě toho je Tomorrowland jediným festivalem s 16 unikátními scénami, které všechny hrají různé žánry elektronické taneční hudby. Rok co rok přitahuje srdce a duše lidí po celém světě a získává své místo jako nejlegendárnější hudební festival na světě.

Adscendo bude tématem Tomorrowlandu pro rok 2023. Právě díky každoroční změně designu mainstage a festivalového tématu se návštěvníci z celého světa těší, že se stanou součástí něčeho historického. Čím tento festival rovněž vyniká, je jeho schopnost spojovat lidi ze všech koutů světa a spojovat je s hudbou a kulturou. Tomorrowland se nachází v belgickém Boom a přitahuje ročně více než 400.000 lidí, pocházejících z více než 200 zemí, čemuž se žádný jiný festival nevyrovná. Letošní ročník Tomorrowland bude obsahovat vystoupení hvězdných DJs, jako jsou Alesso, Martin Garrix, SVDDEN DEATH, Hardwell a mnoho dalších.

Zážitek na celý život

Tomorrowland není jen tak ledajaký hudební festival; je to zážitek, který mění život a spojuje hranice času a prostoru. Vytváří atmosféru, kterou nelze nikde jinde napodobit. Je to místo, kde se cizinci stávají přáteli, kde vznikají vzpomínky na celý život a kde po skončení festivalu žije kouzlo Tomorrowlandu. Tento hudební festival si právem vydobyl své místo jako nejlepší hudební festival na světě, uchvátil srdce milionů lidí a inspiroval lidi po celém světě.

Pokud nemáte možnost se na festival podívat osobně, nemusíte zoufat. Všech 10 dní festivalu bude živě přenášeno prostřednictvím One World TV a One World Radio na webových stránkách a v aplikaci, s reportážemi ze zákulisí, throwbacky a dalšími zážitky mezi oběma víkendy.

Česká stopa

Pro české fanoušky je pak letošní ročník významný ještě z jednoho důvodu. Vůbec poprvé si totiž na Tomorrowlandu zahraje nějaký český DJ a tím letos bude Štěpán ‘Tokátko’ Ježek, všem jistě dobře známý DJ a produkční pražského klubu Duplex. Tokátko zahraje 22. července od 13:00 hod. na Hot Fuss stage by Casa Corona. Fantastický úspěch pro českou scénu elektronické taneční hudby a Štěpánovi přejeme, aby si to moc užil!

Tomorrowland

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.