Dash Berlin

Válka o značku Dash Berlin zuří dál

Fakt, že se skupina Dash Berlin pomalu, ale jistě rozpadá, určitě neunikl většině fanouškům světa elektronické taneční hudby.

O skutečnosti, že projekt Dash Berlin má sice jen jednu tvář, ale hned tři členy, jsme vás už informovali dva měsíce zpátky v tomto článku! A že to bylo pro některé z vás velké překvapení, neboť na všech festivalech vystupuje Jefferey Sutorious, frontman skupiny Dash Berlin.

Dnes se dostaly na světlo další informace v tomto sporu. Eelke Kalberg a Sebastiaan Molijn podnikli další krok proti frontmanovi Jeffovi Sutoriusovi. Jeho jméno bylo odstraněno z twitterového účtu a facebookové stránky skupiny Dash Berlin, dalo by se tedy říct, že oficiálně již není členem projektu.

Zatímco přístupy ke všem účtům na sociálních sítích byly Kalbergem a Molijnem změněny již zhruba před dvěma měsíci, až do minulého týdne byl Jeffrey Sutorius uveden jako člen projektu a na sociálních sítích projektu byly fotografie jeho osoby. Níže můžete vidět, jak momentálně vypadá sekce o Dash Berlin na serveru Wikipedia.

berlínská linka

Jen čas ukáže, čeho jsou ještě bývalí kolegové schopni. Ale je zcela jasné, že chtějí Jeffa z podílu na projektu úplně vyškrnout. Ten však prohlásil, že se nevzdá bez boje a dle dostupných informací je ve věci již nařízeno také soudní jednání.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.