Noční kluby uzavřeny

Noční kluby v Itálii a Španělsku opět uzavřeny

Virus COVID-19 se pravděpodobně vrací z prázdnin a zařídil, aby se noční kluby v Itálii a Španělsku opět uzavřely!

Teprve minulý měsíc se Itálie a Španělsko mohli radovat ze znovuotevření svých nočních klubů a z navrácení jejich životů do realtivního normálu, protože případů na COVID bylo čím dál tím méně. Bohužel problém je v tom, že virus je velice nepředvídatelný a i státy, které si vedou v jednu chvíli dobře, mohou v druhou chvíli být zase v jednom kole společně s COVIDem. A přesně tohle je případ Itálie a Španělska, kde zaznamenali prudký nárůst případů. A aby se nárůstu opět zamezilo, je nucena Itálie znovu zavřít všechny své noční kluby.

Ministr zdravotnictví, Roberto Speranza, již v polovině srpna prohlásil, že všechny venkovní i vnitřní společenské prostory budou uzavřeny až do 7. září. Nicméně, zda se k tomuto datu vše otevře, bude záležet na tom, kolik bude v daném okamžiku pozitivních případů na COVID-19. Bohužel se počet případů nakažení oproti minulým týdnům zdvojnásobil, což pro zemi není vůbec dobré. Velké množství nakažených lidí se pohybuje ve věkové kategorii do 40 let, což bylo klíčové pro rozhodnutí o znovuuzavření všech prostorů, protože většina návštěvníků spadá právě do této věkové skupiny.

„Nemůžeme opomenout oběti v uplynulých měsících. Naší prioritou je teď znovuotevření škol v září v plné bezpečnosti“ – Roberto Speranza.

Soucítíme s Itálií, Španělskem a všemi zeměmi, ke kterým se virus zase vrátil a doufáme, že se situace brzy zlepši a že v České republice nebudeme nuceni Itálii a Španělsko následovat.

Pokud chcete být i nadále informování o nejžhavějších novinkách ze světa hudby, nezapomeňte nás sledovat!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.