Amsterdam Dance event

Amsterdam Dance Event bude letos online

Není to moc dlouho, co ADE (Amsterdam Dance Event) zveřejnila některé dlouho očekávané informace, které se týkají stavu jejich hudební konference v roce 2020. V současné době nejsou žádná definitivní rozhodnutí o tom, že by tato akce měla být zrušená. Právě naopak. Stále jsou všichni při tom, že se bude nějakým způsobem konat.

Amsterdam Dance Event? O co se jedná?

Pojďme si v rychlosti přiblížit, co to vlastně ADE je. Konference ADE je vlastně dokonalou platformou pro podnikání a inspiraci pro celý průmysl elektronické hudby. Zúčastněním této konference se Vám naskytne skvělá možnost, jak si zdokonalit své dovednosti, naučit se novým a vytvořit si síť nových kontaktů. Obsahuje speciální program pro hudební profesionály, začínající DJs, producenty nebo hudebníky, také začínající podniky, manažery a pro spoustu dalších. Uskuteční se od středy do soboty během jednoho týdne.

Tento rok to bude ale o něco málo jiné. Účastníci na tuto konferenci nebudou muset dojet až do samotného Amsterdamu, ale budou se moci připojit z pohodlí svého domova, protože konference bude letos online!

V prohlášení organizátorů stálo:

Vzhledem k tomu, že cestování do Amsterdamu je pro většinu mezinárodního B2B publika omezené, rozhodli jsme se, že v roce 2020 uspořádáme konferenci online. Jako vždy spojíme panely, masterclassy a interaktivní Q&A s rozsáhlou platformou, která umožňuje delegátům ADE připojit se a setkat se. A to jak virtuálně, tak v reálném životě.”

Když se bude konference pořádat online, co to tedy znamená pro ADE jako celek? Pořadatelé o konferenci dále řekli:

Vzhledem k tomu, že interpretace a následky protiopatření nizozemské vlády jsou pro městské akce stále nejasné, je nejasná i podoba naší konference. Je zřejmé, že normální velikost a rozsah této akce znemožňují zajištění zdraví a bezpečnosti pro každého člověka. Proto celou situaci neustále přehodnocujeme v úzké spolupráci s vládou.“

Takže pro shrnutí. Konference zatím zrušena není, ale nikdo neví, jaká bude její konečná forma. Všechno je teď velice nejisté, protože celý svět stále bojuje s nemocí COVID-19.

Pokud nechcete, aby vám unikly aktualizované novinky ohledně konference ADE, nezapomeňte nás sledovat. Do té doby, než ADE vypustí nějaké nové informace, si můžete prozatím prohlédnout jejich úplné prohlášení zde.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.