360° live stream

Revealed Recordings uspořádá 360° live stream

Hardwellova značka Revealed Recordings již po jednu dekádu drží pomyslnou zlatou korunu v průmyslu elektronické taneční hudby. Poté, co vydala skladby od špičkových umělců jako jsou Tiësto, Dada Life, KSHMR nebo skladby od samotného šéfa celé této značky, se komunita Revealed Recordings neuvěřitelně rozrostla i do zahraničí. Málokterý fanoušek taneční hudby nezná tuto značku, která momentálně slaví už své 10. narozeniny! A na počest výročí této značky je uspořádán 360° live stream, který se uskuteční 21. srpna v Amsterdamu.

Co je to 360° live stream?

Je to velice jednoduché. Díky zcela pokrokovému nastavení živého přenosu budou moct fanoušci sledovat live stream z jakéhokoli úhlu! No není to bomba? Akce se bude přenášet z tzv. Amsterdamského „kulatého“ kostela s měděnou kopulí, který se nachází na proslulém městském vodním kanálu Singel.

Očekává se, že během dne spousta umělců předvede úžasné sety. Bylo by však zajímavé zjistit, zda Hardwell vystoupí také, i když oznámil, že si chce od živých představení teď odpočinout. Na druhou stranu je to 10. výročí jeho značky, a to by si přece neměl nechat ujít! Kařdopádně na line-up si budeme muset ještě chvíli počkat. Mezitím nám do komentářů napište, koho tipujete, že se na line-up listu objeví.

Revealed Recordings celebrate with360° live stream

Prvně byla oslava 10. výročí naplánovaná na Ultra 2020. Protože tento festival byl ale zrušen, oslavy Hardwellova labelu Revealed Recordings se musely posunout. Nicméně si myslím, že se tímto live streamem vyrovnají se zklamáním, kterým byl zrušený Ultra 2020.

Mezi čekáním na line-up streamu se podívejte na nejnovější epizodu Revealed Radio. Dále nezapomeňte sledovat nás, aby Vám neunikla žádná další žhavá novinka!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.