Beats for Love pro 1000 lidí? ANO!

Pořadatelé festivalu Beats for Love nezklamali. Program letošního ročníku daného festivalu taneční a elektronické hudby sice musel být s ohledem na rozhodnutí vlády ČR kompletně přeložen na příští rok, ale jeho pořadatelé přinášejí vzhledem k času a podmínkám alternativní řešení.

Tím je čtyřdenní happening, který bude probíhat v původním termínu konání letošního ročníku. Akce bude uspořádána pouze pro 1000 štastlivců denně, kteří budou mít exkluzivní možnost si naplno užít náhradní program.

MINI Beats For Love

Během čtyřdenního happeningu se vystřídá na jedné stage 37 DJs v žánrech House & Techno, Hip-Hop & Urban, Mainstream Drum & Bass a Hard Drum & Bass.
Každý den bude patřit jednomu z těchto stylů  elektronické hudby a rozhodně je se na co těšit ! Kompletní lineup vystupujících si můžete prohlédnout níže!

Beats For Love

Vstupenky

Předprodej vstupenek na tuto událost oficiálně začne 12.6. ve 12:00 a to on-line, prostřednictvím sítě Ticketstream a očekává se, že se po nich jen zapráší.

Vstupenky na tento happening nemají nic společného se vstupenkami na festival, který byl přesunut na rok 2021. Zakoupené vstupenky na festival Beats for Love 2020 zůstávají v platnosti na festivalový ročník 2021. Na tuto speciální událost se budou prodávat samostatné vstupenky.

Nákup vstupenek bude omezen na dva kusy / osoba / den. Vstupenky lze zakoupit pouze jednodenní.

Všechny informace také najdete na facebookové stránce festivalu.
Nezapomeňte nás také nadále sledovat, aby vám už nic ze světa hudby neuniklo!

 

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.