Midnight collaboration

‘Midnight’ – nadupaná spolupráce Alessa a Liama Payne

Švédský producent Alesso se ještě jednou spojil se zpěvákem a textařem Liamem Paynem, aby společně vytvořili velice emocionální taneční/popový song “Midnight“.

Když se zpětně podíváme na jejich dřívější spolupráci “Next To Me, zjistíme, že tentokrát se rozhodili jít úplně jiným směrem. S ohledem na momentální stresující situaci související s pandemií, se snažili o to, aby jejich skladba byla velice uvolněná a navozující dobrou atmosféru.

Staň se součástí jejich remixu

Ze začátku měsíce vypustili na svých sociálních sítích malé představení skladby. Oznámili také, že budou dělat oficiální remix songu a chtějí dát fanouškům šanci se na něm podílet.

A co ty? Chceš se stát součástí jejich remixu? Co pro to musíš udělat? Vlastně je to úplně jednoduché. Nahraj, jak zpíváš a zveřejni to pod hashtagem #AlessoMidnight. Zaujalo tě to? Mrkni sem pro podrobnější info!

Midnight song rozjasní Váš den!

“Midnight” je hypnotizující taneční/popový song plný emocionálních vokálů, chytlavých textů, povznášející melodie a strhujících dropů. Je to skvělý doplněk do playlistů během karantény, protože tahle skladba vám určitě rozjasní den. A to je vlastně přesně to, čeho se snažili dosáhnout.

“Během této nelehké doby jsme s Liamem doufali, že tato skladba by mohla přinést trochu světla,” prohlásil sám Alesso.

Alesso & Liam

Když se spojí dvě superhvězdy jako je Alesso a Liam je už předem jasné, že jejich výtvor bude obrovským hitem. A ani u “Midnight” není pochyb, že se bude několik měsíců držet na vysokých příčkách. Oba dva umělci si během své kariéry získali velké uznání.

Alesso, který má na svém účtu okolo 4 miliónů streamů, spolupracoval se spoustou “áčkových” umělců, jako je například Ryan Tedder, Calvin Harris, Tove Lo, Sebastian Ingrosso ze skupiny Swedish House Mafia a mnoho dalších. Je také velice známý na všech velkých festivalech jako je TomorrowlandUltra Music Festival nebo Electric Daisy Carnival.

Liam je bývalým členem One Direction a několikanásobným nejprodávanějším umělcem, který během své sólo kariéry během dvou let prodal více než 18,8 miliónů singlů. Na svém účtu má podobně vysoké číslo streamů a to celkem 4,1 miliónů.

Mrkněte na jejich společný song a nezapomeňte si ho pořádně užít! Také určitě sledujte nás, aby Vám neunikla žádná další novinka!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.