Tiësto

Tiësto bude poprvé za 14 let chybět na UMF

Tiësto neboli “Kmotr EDM” se stal za posledních 20 let vždy garantovaným jménem na největších festivalových lineupech.


Titán trance music a později popový producent, který stále sedí na trůnu elektronické scény, potvrdil, že se letos nezúčastní Ultra Music festivaluMiami.

Tiësto, který od roku 2006 nechyběl v žádné sestavě UMF, touto zprávou všechny docela šokoval. V poslední době se proslavil svými představeními na Floridě při západu slunce, kde dokonce v roce 2018 debutoval novými nahrávkami jako jsou “WOW” a “Grapevine“. Poté, co v roce 2019 hrál na Virginia Keys, se očekávalo, že ClubLife maestro se opět na UMF ukáže a opět festivalu dodá toho správného ducha, tentokrát v Bayfront Park. Tiësto tuto novinku potvrdil tím, že na svém Instagramu oznámil svým fanouškům, že letos se velké párty nezúčastní.

Tato Musical Freedom hvězda teprve podruhé od roku 2002 vynechala nějaké vystoupení na festivalu, tudíž není známo, proč se letos Ultra nezúčastní. Zejména když rozpočty minulých let umožnily, aby na festivalu fanoušci slyšeli hrát i z dražších soudků, jako například Swedish House Mafia, která vystupovala na UMF před dvěma lety ve svém obrovském comebacku.

Tiësto

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.