Hardwell

Hardwell poskytl první rozhovor od svého odchodu ze scény

Čekání na nové interview s Hardwellem (vlastním jménem Robbert van de Corput) právě skončilo, protože 30. ledna byl po dlouhé době Hardwell jako druhý host Revealed Podcast.


Bylo to jeho vůbec první interview za poslední dva roky. Revealed Podcast bylo oznámeno jako součást rozšíření Hardwellovy hudební značky Revealed Records a podcast má v plánu se věnovat všemu, co se týká EDM, a to každý týden pokaždé s jinými hosty.

Poté, co Hardwell v roce 2018 oznámil svůj odchod ze scény na dobu neurčitou, se až doposud stranil veřejnosti. Moderátorem podcastu byl kanadský DJ a producent Domeno (pravým jménem Domenic Pandolfo), který se dostal také k otázce, která velmi zajímá fanoušky. Co od svého odchodu vlastně dělá?

Hardwellova odpověď byla jednoduchá. Řekl, že si užívá života se svými přáteli, s rodinou a také odpočinku od svého předchozího náročného životního stylu jako DJ. DLe svých slov je šťastný, že teď žije normální život.

Dodal také, že během svého „odpočinku“ poznal také více sám sebe jako člověka a že se cítí více kreativnější a mnohem více produktovní coby producent. Tvrdí, že od svého odchodu strávil opravdu hodně času ve studiu a stále se pokouší dále rozvíjet svůj zvuk a elektronickou taneční hudbu jako celek.

Je celkem zajímavé, že podcast vychází jen pár hodin předtím, než Hardwell vydává nové album “The Story Of Hardwell“, ve kterém se odráží kousky jeho nejlepší práce, jako například je “Spaceman” nebo “Never Say Goodbye” s Dyrem.

Stále doufáme, že nebudeme muset čekat další dva roky, abychom mohli opět vidět Hardwella někde veřejně, ale i nadále mu přejeme hodně štětí a spokojenosti a doufáme, že ho zase brzy uvidíme.

Na celý podcast s Hardwellem se můžete podívat ZDE.

Určitě si taky poslechněte jeho nové album “The Story Of Hardwell“.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.